Tu sam i ja - lilie |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 21:28 |
Gledala i čitala vaše postove, vidjela puno prelijepih radova.
Onda čula za kreativnu radionicu za salvetnu tehniku u mom gradu i evo me na ovoj temi. Pa da krenem sa slikama, prvo sa radionice. Magnolija je moj rad, a orhideja prijateljice sa radionice; a ujedno i forumašica koja se jako dugo nije javila (Krtica). |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla na CIF! Znači osnove si svladala, samo naprijed, očekujemo novih radova!
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić i puno hvala na odgovorima koje si mi davala.
|
|
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan početak...!!! Dobro došla
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla lilie
radovi su super...jedva čekam i ostale < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
Moram još puno čitati,vježbati i raditi. |
|
|
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
također i ja još moram puno vježbati...pročitala sam stranica i stranica.. a za naučiti i objasniti ima tu pravih majstorica < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">i |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odličan početak, ali od svega je najbolje što nas to opušta i zabavlja!
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blago tvojoj mami
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić imaš pravo da nas opušta i zabavlja.
11111, mami sam pravila takav jer voli plavu boju i magnoliju. Ali nikad ne može zapamtiti ime cvijeta pa ju zove- mongolija. |
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za početnika stvarno jako dobro.Naučila si i sospeso.To nije baš lako.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla u drustvo teta salveta...lijep pocetak,samo nastavi.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici.
Lijepo je čuti riječi pohvale od pravih majstorica . Sospeso trasparente, uh, prvi pokušaj skoro spalila, drugi je bio bolji. Nadam se da će dalje biti sve bolje. |
|
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove dvije tacne su po želji susjede;
Kupila je veću i manju staklenu tacnu koje su bile s donje strane izrađene. Željela je da slike budu s gornje strane, ali (meni vrag nije dao mira) i manju sam napravila obrnuto. Kako sam početnik nisam znala kako će na kraju ispasti. Na kraju joj se više ta sviđa. |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |