POTRAŽNJA cvijeća, biljaka, sjemena i sl. |
Odgovori | Stranica 123 82> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 20:31 |
Ovdje stavljajte svoje oglase šta želite da nabavite!!!!!
Oglas neka sadržava naziv biljke, cvijeta i sl.( po mogucnosti sto precizniji i ako može domaći naziv + latinski)
Ako je moguce, pozeljno je staviti i fotografiju radi lakseg pronalaska i prepoznavanja.
Kada pronađete stvar koju ste tražili .... uredite svoju poruku gdje je napisano što prodajete i napišite NABAVLJENO
PONJUĐAĆI - kada želite ponuditi i oglasiti se na pojedni oglas. to ucinite na sljedeca od dva načina.
- 1. ukoliko imate samo ponudu za jednog potrazivaca, samo pošaljite PP članu koji je postavi oglas i obavite razmjenu.
- 2. ukoliko želite da vide i ostali clanovi da imate za prodati / pokloniti pojedinu biljku. odgovorit na oglas tako da upotrijebite dugme "citiram" i odgovorite na poruku.
NAKON ŠTO NABAVITE BILJKU:
uredite svoju poruku gdje je napisano što tražite i napišite NABAVLJENO
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primjer potražnje:
kupio bih:
Božićnu zvijezdu
3 Komada , može gotova biljka vec posađena a ako nema tako mogu doci u obzir i reznice ili sijeme. hvala puno
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
POtražuje se :
Dobio sam na mail upit o ovim dvijema biljkama:
Ps. ukoliko imate vise boja slobodno ih ponudite.
Anđeoske trube,
Dipladenia-mandeville-sundaville
Ukoliko netko ima neka se javi na gips-mont.cosic@sk.t-com.hr i dogovori kakve biljke imate i po kojoj cijeni.
Hvala Unaprijed.
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim sadnice ili reznice žute maline, cijena neka bude do 5 kn, hvala puno... http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/24213750.jpg
[IMG]http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/24213750.jpg" /> NABAVLJENONABAVLJENO |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Jelica
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav forumaši!
Molim vas pomozite da nađem sjeme ili sadnice Hibiscus macheotus bjeli i crveni.Roza imam pa bih željela i druge boje. Hvala Jelica |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelica, imaš ih kupiti kod nbjelovu tu na forumu, već gotove bikjke! pošalji joj pp!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
SILVIJA VIDRA
Nedavno posijan Pridružen: 26 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li tko da je za razmjenu afričkih ljubičica?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Traži se stevija
ukoliko netko ima za pokloniti ili prodati neka se javi clanu dado1642
na PP ili na mail: dadoserda@yahoo.com |
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim reznice bijelih i šatiranih jorgovana 100- 150 kom
|
|
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tražim reznice syringa vulgaris,,, bijeli,šatirani/lila bijeli/ .U obzir dolazi kupnja ili razmjena po želji.Nudim reznice bogenvila,pasiflore,solanuma jasminoides,solanum rantoneti itd...
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam u potrazi za dipadenijom svih vrsta, molim vas kada bude u prodaji da javite!
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene zanimaju dipladenije po prihvatljivoj cijeni....?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako, pokušavam sakupiti sve autohtone i izvorne vrste hrvatskih perunika, ja sam sastavio ovaj popis, iako za neke vrste uopće nema rezultata na netu, nadam se da će netko sa mora pomoći:
Patuljasta jadranska perunika - I. adriatica Panonska perunika - I. palida Rotshildova perunika - I. rotschildii Hrvatska perunika - I. croatica Ilirska perunika - I. illyrica Lažna blijedaa perunika - I. pseudopallida Uskolisna perunika - I. graminea TAKOĐER NEKE KULTVIRANE VRSTE Iris palida Iris xsambucina Molim da svatko tko ima i može da mi pošalje, hvala... |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi svi,
trazim ili kupujem Heuceru, razne vrste, najzanimljivija mi je ova sa crvenim cvjeticima :) ... moze i zamjena za nesto iz moga vrta, npr. ponuditi mogu cuvarkuce, vunasti cistac, tustike, sjeme ukrasnog slaka-ljubicasti, par lukovica oxalis iron cross, imam 5 lukovica gladiole grandiflorum-boju ne znam jer mi je dolsa u kompletu lukovica -samo pise mix, a ja ju ne planiram posaditi, onda neki od kaktusica , imate u mojim slikama -isto mogu ponuditi...
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makida
Novo sjeme Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupujem ako slučajno ima netko sjeme: Crveni hrast (Quercus rubra) i Hrast lužnjak(Quercus robur).
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Traži se sjeme rajčice Novosadski jabučar ili neka druga stara sorta dobrog okusa.
|
|
Jelica
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko ima sjemenke crvenog i bijelog Hibiscus macheotus lijepo bih molila da mi javi. Hvala
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako tko ima viška oleandera svih boja,afričkih ljubičica,tropskih hibiskusa i perunika molila bih lijepo da mi javi.A možda se i kod mene ponešto nađe npr.perunike,japanske anemone,mjehurica,zvjezdan...
|
|
Odgovori | Stranica 123 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |