Moj dom |
Odgovori | Stranica 123 16> |
Korisnik | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Prosinac 2012 u 03:09 |
Dragi moji, iako vas pratim već duuugo vremena,želim vam pokazati prostor koji me oplemenjuje i čini sretnom, a to je moj dom. Kako je ovo vrijeme mirovanja , krenut ću sa slikama uslikanim tijekom ove godine
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastavak slijedi |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bucka123, ovo pokazano je prekrasno, samo tako nastavi
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno. Čekam nastavak
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepo, ma gdje si se skrivala do sada? Znala sam pročitati da si na forumu i tražila neću reći vrt nego cvijeće i nisam našla, e ovo je otkriće , željno čekmo nastavk, zato znaš onu nastvak slijedi...... |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla draga Bucka !!! Predivnim slikama si nas počastila, jedva čekamo nastavak !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo uređena okućnica i cvijeće i dobro došla
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka123...dobrodošla. Imaš krasnu okućnicu. Rado ću navratiti u tvoj vrt jer ovo što si nam pokazala izgleda prekrasno
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla!
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo, jedva čekam nove slikice i dobro nam došla
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pčelica7, dijana7566, aralija, Free, stefica.n, moon, Jaca123, Ksan želim vam svima zahvaliti na posjeti. Drago mi je da vam se sviđa prikazano i vjerujem da ćemo se i dalje lijepo družiti.
Naime, zahvaljujući prelijepo uređenim okućnicama prikazanim na ovom forumu, vašim iskustvima koja nesebično dijelite, te vrsnim znalcima bilja razvijala se ideja o izgledu moje okućnice. Naravno još bez konačnog izgleda, ali polako ..... Dakle idemo dalje |
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni jedanu vrstu cvijeća ne mogu izdvojiti kao meni najljepšu. Ima ih više i svaka mi je na neki način posebno lijepa, pa tako i ruže
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A neke sam uzgojila sama. Grančice sam pozabadala u zemlju bez puno vjere u uspjeh. No one su me iznenadile i podarile ovim lijepim cvjetovima.
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bucka,sve sto mogu reci je ,prelepo,cekam nastavak
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su prekrasne
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Htjela bih vam pokazati i moje sukulente. Njih ovih dana raznosim po kući ko mačka mačiće i to od podruma do krova. Doslovno tako. Želja mi je da budu na prozoru moje kuhinje, gdje je naravno uvijek toplo, a još k tome je i južna strana. No naravno oni su se samo izvijali u visinu. Njih sam udomila kod moje mame koja ima predsoblje, takozvanu verandu i koja se zimi ne grije, ali nema ni minusa. A izgledali su ovako
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
He sukulent manija se nastavlja na ovom forumu, "nosim ih kao mačka mačiće od podruma do krova" e pa nisi jedina svima nam je isto . Volimo ih vidjeti a onda odu u visinu, nažalost onda moraju van videokruga. Ako se ne varam ovo lijevo je buritić jako lijepo razgranat za mene
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
bucka123
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, pa kako je ljubav prema sukulentima bila jača i nisam ih se htjela odreći tek tako, ovog proljeća sam kupila nove.
|
|
Odgovori | Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |