Basta-Gioiaa |
Odgovori | Stranica 123 258> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 17:21 |
Vreme je da i ja otvorim ovu temu kad sam naaapoookooon naucila da saljem slike...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čekamo
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam cekala...znas kad saljes slike a ono ti pokaze POGRESKA-udaljeni... al evo me napokon...e sad ne znam da li smem da stavljam slike od ranije,ono sto sam slikala u III,IV i V mesecu ili ne?!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma možeš i od prošle godine
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo pocecu sa mojom terasom
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje narandzaste macuhice,crveni karanfil i tek posadjeni ageretum
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
idemo dalje
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zuti ljiljani...ne uspeva mi
poslati vise slika |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zuta ruza kupljena ovog proleca
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno.....sve po redu :)
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Don Juan stvarno prelepo mirise,i on je posadjen u prolece
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno ovakvu žutu ružu imam i ja. Kupila sam je lani. Na pakoanju je pisalo "uvoz iz Srbije". Možda su istog porijekla. Lani je bila tako-tako a ove godine je prekrasna
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vera4 bas me raduje,onda ce i moja valjda lepo napredovati!
ah,dosad sam gledala vase vrtove,prekrasno,i pitam se sta to ja onda pokazujem?Al o.k uz vase primere valjda cu nesto i nadodati... ovo su moje omiljene macuhice |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mala patuljasta ruza sa prelepim cvetovima
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim zuto
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim i narandzasto
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[IMG]http://i284.photobucket.com/albums/ll35/gioiaa_album/moje%20cvece/DSC00070.jpg" />gde nestaju neke slike [IMG]smileys/emot100.gif" align="middle" />pogled s ulice[IMG]http://i284.photobucket.com/albums/ll35/gioiaa_album/moje%20cvece/DSC00071.jpg" />
bas sam iznervirana,odoh staviti robu da se pere,malo da odmorim od ovih slika... |
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ovo je prekrasno! a one male plave maćuhice izgledaju kao majušna lica...
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nesto sam zbrkala po obicaju...
macuhice me odusevljavaju,ne prestaju sa cvetajem...imam i one krupnije al te sitne su strava,zaljubljena sam u njih! |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi!!!
I ja obožavam ove malene maćuhice! Ćak imam jednu od prošle godine koja stidljivo pokazuje svoje cvijeteke, jednog po jednog, a tranutno je pružila stapku u vis i sa strana pokazuje svoju ljepoticu. Uopće ne znam kak je opstala uopće! Što je ono ljubičaste u zadnjem postu (manja slika)? |
|
Odgovori | Stranica 123 258> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |