Cikas - moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 25> |
Korisnik | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 18:26 |
Za početak "anđeoska truba" koja nam je zadala puno muke, lani nisam znala ono što danas znam
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako smanjit slike?
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Učim, učim i dalje učim!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, otvorila si temu još samo da smanjiš slike i sve će bit super. Poslat ću ti pp za slike!
|
|
život je more
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikasice, dobrodošla!! Mene je oduševila plantaža banana!!! Da se barem dođe do jednog komada, Duda-Lave bi bila oduševljena, ja mislim, iako se ne razumijem toliko u banane, da su to banane koje bi mogle roditi!!! Ona traži upravo takve!!
Krasne slikice, čekamo nove!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za dobrodošlicu
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobor došla učilice, svi zajedno učimo, vrijedna si!
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako volin pratiti vrtove od početka na cif-u, već vidim da će ovaj vrt sa svojim cvijećem biti prava poslastica!
imaš lijepo cvijeće, a tek plantaža banana....
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla.I napiši u kom dijelu "svijeta" je taj tvoj lijepi vrt.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosla
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje na dobrodošlici!
Nadam se ugodnom druženju, u ovo malo vremena odkad sam naletila na ovaj forum više sam naučila nego sam znala. Inače sam s Makarske rivijere. |
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikas, skoro pa smo susjede, mogli bi se družiti na kavicama (po ugledu na kontinentalke)! inače, ja san sa dubrovačke rivijere!
|
|
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Banane su po želji mog sina posađene, nevjerovatno koliko su nam veselja priredile ali i tuge kad im bura iskida ove lipe listove. Par ih je propalo ali mislim da će bit nešto i za ovu godinu. Još je sve u fazi mirovanja.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odličan početak
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!!!
Prekrasne banane, pasiflora... i i i i sveee!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno!
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam ti zaželjela dobrodošlicu u predstavljanju ali sam ovdje vidjela što si nam lijepog predstavila! Pa, krasno!!!!! Bravo! Lijepe biljčice i malo rijeđe po vrtovima što govori o tebi! Veselim se tvojim novim slikama!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ti i ja zaželim dobrodošlicu,veselim se da ću moći šetati još jednim lijepim vrtom. |
|
Odgovori | Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |