PRAVILA za 1. natječaj |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 20:03 |
...obavila građansku dužnost
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke, Admin je sredio - možete glasati! Yei!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta se događa?!? OK, vidim da ima problema... Mislim, jutros nisam uopće imala opciju staviti anketu u ovoj podtemi pa je Admin to sređivao... Idem ga cimnuti da uskoči malo jer su ovo problemi izvan moje domene!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
išla sam tražiti neku drugu anketu da vidim kako izgledaju. i znaš šta sam vidjela? u ovoj našoj nema prvog stupca u kojem je onaj kružić u kojem zabilježiš svoj glas. možda zato ne možemo glasati - jednostavno nemamo gdje?!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni piše da ne mogu sudjelovati....
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni tako piše, ali ja sam pretpostavila da ja ne mogu sudjelovati u anketi, jer sam nominirala jedan rad.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam pojma, ne bi trebalo biti problema... Pitat ću Admina, ali ćemo malo pričekati samo da vidimo događa li se to još nekome! Sve naopako, jooooj....
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej, meni piše da ne mogu sudjelovati u anketi, zašto???
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primavera... Naravno da su pravila podložna promjenama i ovo je prvi natječaj te tako reći "probni" i pretpostavljala sam da će se neke stvari morati malo doraditi u hodu no bilo je važno da se uopće i krene! Svaki prijedlozi su svakako dobrodošli i kod kreiranja pravila smo svakako uzele u obzir sve prijedloge forumašica...
Znam da je teško odlučiti se samo za jedan rad, ali nekako mi se ne čini pravedno da netko bude nominiran za 5 radova, a netko samo s jednim no ukoliko se curke izjasne da to žele - promijenit ćemo! Dalje... Glasanje je omogućeno svima no nisam mogla jutros staviti anketu zbog tehničkih poteškoća na forumu već sam čekala da Admin to sredi! Anketa je u pogonu ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4378 |
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitanje draga Izzy... gdje se glasa ???? ...mislila sam da će biti izbačena poll lista da samo možemo označiti određen broj svojih odabira medju nominiranima... ideja je odlična i totalno ju podržavam, ali nominirati jednostavno nisam mogla, jer mi je nemoguće odlučiti se samo za 1 rad 1 autora koji još nije nominiran ni od koga...
Iskrena srca i u najboljoj namjeri želim reći da shvaćam kako pravila moraju biti točno utvrđena inače će se sve pretvoriti u čušpajz, ali ipak mislim da bi trebala biti manje rigidna, ovdje se ipak samo zabavljamo i pronalazimo odmak od svijeta propisa u kojem živimo... s obzirom da smo tek zaživjeli prvi natječaj možda ne bi bilo loše razmisliti o nekim dopunama i prepravkama pa da se svi lijepo igramo
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo za ovaj prvi mjesec vrijedi da SVI mogu nominirati i ne mora nužno biti iz Friško! Stoga Tija - raspali!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija, koliko sam ja razumjela Izzy, ovaj mjesec nije bitno da radovi budu baš iz "pećnice" glavno da su bili objavljeni u 1. mjesecu, a mislim da svi mogu nominirati!
|
|
ANĐELKA
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej mene zanima da li mi iz "cvjetnog" dijela foruma možemo nominirati??? I da li taj rad koji nominiram mora biti isljučivo iz "Friško iz pećnice" ili ga mogu izvaditi iz galerije pojedinog člana?
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osoba može biti nominirana samo jednom - to je jedino pošteno jer bi netko mogao biti nominiran i sa 10 radova, a to nije pošteno prema drugima!
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne možeš! ja htjela pa me Izzy otpilila
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da nije kasno za ovo pitanje, ali nisam uspjela skužiti dali mogu nominirati osobu koja je već nominirana ali neki drugi rad.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stupser, moraš imati otvorenu svoju galeriju i netko drugi mora nominirati tvoj rad! Ne brini, ako to ne stigneš ovaj put, natječaji će biti organizirani za svaki mjesec tako da ćeš sigurno imati priliku sudjelovati!
|
|
stupser
Novo sjeme Pridružen: 30 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VECE !!! mogu li se do osmog prijaviti još neki radovi nas ...nekih...amatera..ne znam kako bi se nazvao
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam bila marljiva pa sam sve stavljala na oba mjesta, ali ima onih koji su zabušavali. bilo je krasnih radova po galerijama ali ih nema u Friško...
morat ću uzeti godišnji ovaj tjedan pa pregledavati galerije po redu... |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi lijepo da su objavljeni i mislim da ćemo na tome inzistirati ubuduće, ovaj mjesec ćemo još progledati kroz prste! Ako imaš nešto što nisi tamo objavila, sad ti je vrijeme romantičarko! Razumiješ, jednostavnije je nego ići od galerije do galerije!
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |