Moj teritorij... |
Odgovori | Stranica 123 23> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Veljača 2016 u 22:38 |
Moj zaboravljeni vrt ostao bez slika
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja malo prošetala... ... nadam se da novo proljeće donosi i nove fotkice ovog lijepo vrta.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaviri ti u moju temu koja je i od mene skoro pa zaboravljena, hvala na posijeti i lijepim rijecima...
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suncokret,ruze,hibiskus,lagica,klemantis,pandorea.....neznam sto je ljepse susjeda moja...uzitak je bilo pregledati tvoju temu a jos veci zanti da nas dijeli nekoliko ulica....nemoj nam uskracivati svoje cvijece predivno je....a ja dolazim uskoro po pomoc oko sadnje tamo negdje u 3 mj.....poz sa druge strane naseg lijepog sela....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha, ha, ha....svi smo se malo ulijenili jer nemamo što slikati dok je vani tako tmurno.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Sanja to podižeš moju temu kad ja ne reagiram, treba me malo
|
|
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi je krasno kod tebe.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sve, i cvijece i kolace....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne ruže,
a kod tebe sam navikla da naiđem na nešta fino i jestivo |
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad je najljepši kad je malo zahladilo,ovaj cijelo ljeto u hladovini pa kasni ostali koji su bili na suncu davno ocvali i sasušili se.
Drage moje posjetiteljice šaljem vam puno pusa
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam se duže zadržala u ovoj ljepoti, znam da sam bila i prije, ali da li sam ostavila trag nije ni bitno, bitno je da sam se nauživala u ljepoti cvijeća. ligica. ruža itd. itd.... a na kraju i uživala u sličici kolača
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice je ali nikako da sazrije :( a kolač je odličan nezunam kako se zove ćerka našla na intrnetu u prijevodu bi značilo nešto kao cesta sa kamenčićima ili makadam a pored je mileram torta.
Gliica u više navrata pješke prolazila sam pored tvoje kuće ali nije ti bilo automobila pa sam samo prošla i mislila se štio se svega lijepog krije iz ovog zida a li sada kad prođu Vinkovačke možemo no na kavicu..
|
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Susjedo, samo da te pozdravim, bar ovako virtualno .
( nešto si mislim, udaljene smo međusobno samo nekih 6-7 km, a nikako da se vidimo, to nije lijepo, moramo to ispraviti)
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je neki zanimljiv kolač...... Izgleda mi fino......Jel' ti crvena lagica formira sjeme?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |