Vrtek |
Odgovori | Stranica 123 35> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Svibanj 2019 u 21:19 |
Protekli tjedan sam ponovno prošetala vrtekom, divila se paprati, šumskom vrtu, ljubičastoj čuvarkući, sukulentima,....
U ovih nekoliko godina vjerujem da je stasao u predivan vrt koji uveseljava našu Temzi. |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, navratila sam u jednu tihu šetnjicu...
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Često navratim i uživam u tvojim preeedivnim sukulentima. Ostavljam ti pozdravčić.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divni sukulenti
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene, znaš da obožavam sukulente... tako da sam uživala u šetnjici, a ova tamna ljepotica echeveriica bezimena me očarala u potpunosti.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš se lijepo razbujala i savršeno uklopila u ovo predivno društvo! Razveselila si me sličicom! |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sukulenti su prekrasni....setnjica mi je godila....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sukulenti su ti presavršeni, svi divno izgledaju
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo i otmjeno
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, Catalpa , hvala vam drage moje! Veseli me da vam se sviđa moj uradak, a i zbirkica sukulenata...posebni ih je užitak gledati iz dana u dan i diviti se tim šarenim, biljnim čudima!
|
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa ti je zbirkica teglica izgleda prekrasno.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je već bogata zbirka lijepih i zdravih sukulenata za koje pripremaš teglice, posebno uređene. Lijepo je vidjeti kako si spojila svoje velike ljubavi - ljubav prema cvijeću, slikanju i dizajniranju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdice hvala ti puno!
|
|
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula exilis sp.cooperi izgleda tako elegantno i lijepo, iako i Sedum Adolphii ne zaostaje puno. Prekrasno.
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zephyranthes-Kišni ljiljan (hvala ti puuuuuno Mirandice na lukovicama, obradovali su me odmah prvo ljeto cvjetanjem)
...cvjetali su jedan za drugim u razmacima, tako da je stalno jedan cvjetić krasio Chlorophytum s kojim dijele teglicu...
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula exilis sp.cooperi
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miškice draga , hvala ti!
Farbanje (crtanje, slikanje, dizajniranje...) mi je također velika ljubav i time se bavim kada god stignem! A tko ne bi obožavao Portulacariu, tu slatku šarenu krasoticu, tek sam je nabavila ovo proljeće i divim joj se jednako svaki dan iznova!
|
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aeonium Sunburst cristata
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Echeveria "?"
...ovako sam obojala teglicu samo za nju ...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |