Papar |
Odgovori |
Korisnik | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 11:03 |
jagodice pošalji jedno zrnce papra..plačam u zlatu silna želja mi je ga imati
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto istražujem večeras, pa sam naišla i na ovu temu.Ja sam sjemenke papra kupila na sajmu u Pordenone i namjeravam ih posaditi da vidim kako će to ići....Biti će izvještaj o nicanju i kasnije o biljci..Ako netko ima iskustva sa sijanjem neka se javi....
|
|
sutra je novi dan
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se sjećam da je kod nas na moru rastao papar, ako se dobro sjećam to je bila neka jako velika penjačica, ne znam da li ga i sad ima
|
|
žako
Novo sjeme Pridružen: 27 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo kasno ali ipak: Prije nekoliko godina ja sam pokušao sa bijelim paprom iznikolo je nekoliko biljčica a jedna mi se održala u tegli dvije godine i kada je prerasla visinu od cca 1 m prenio sam je u vrt gdje je sretno živjela do zime koju na žalost nije preživjela. To bi bilo moje skromno iskustvo što se papra tiče.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam našla ništa o papru,negdje sam davno čitala da bi mogao grmić kod nas na moru rasti.Ima li ga tko i da li zna kako da dođem do njega ?Hvala |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |