Moj mini-mini vrtek |
Odgovori | Stranica 123 23> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 14:35 |
prosli put sam ti uletila u postavljanje slika pa nisam uspila sve vidit..danas sam ovako kad sam pogledala tvoje cvijeće,a posebno me odusevile one stalaze zuto plava kombinacija...predivne su
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=misty-da]Lijepo da si se vratila Lilly, a zbilja imaš što pokazati. Prilazna staza u vrtu je krasna, ruža i orhideja ko u priči, kaktusi, toliko lončanica! Zanima me kako se zove ovaj cvijet?
misty- to je calathea (crocata Tassmania) tu su se već osušil cvjetovi,imače su ful narančasti...
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo da si se vratila Lilly, a zbilja imaš što pokazati. Prilazna staza u vrtu je krasna, ruža i orhideja ko u priči, kaktusi, toliko lončanica! Zanima me kako se zove ovaj cvijet?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam svratila, od prve do posljednje stranice!!!!!!!!!!!! A u tvome vrtu se vidi veliki napredak!!! Uz dva bebaća, BRAVO!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
očito vrijedne ruke kako kaže belina, ali i puno ljubavi ulažeš u tvoje cvijeće kad tako uspijeva
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa tu ima svega! prekrasnog cvijeća i maštovitih stalaka! vidim da je dvorište još u nastajanju, kakvo li će tek biti kad se privede kraju, ako uopće ima kraje u uređenju okućnice!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste zavirile u moj vrt,istina puno se promjenio od kad sad počela s uređenjem....
Još ja nisam zadovoljna,ali s vremenom se nadam da će biti još ljepši....
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jucer gledala ,ali nisam pisala da ne prekidam redosljed slika...a sad cu reci same POHVALE...svaka cast na ovom prekrasnom vrtu..doista me odusevio.Predivan je ...
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sigurno vise nije mini vrt sa pocetka price. Imas lijepe ruze, i znam kak zeljno iscekujes da i nove da procvjetaju, jer sam si i ja posadila proslu jesen desetak novih.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilika draga , polagano sam setala i sve vidjela ! I kaktusi i sve zeleno i hibiskus i orhideje , sve je lijepo ali najljepse su mi ruze !
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posjetila,prošetala tvojim vrtekom,vrijedne ruke
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo |
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je prvo palo na pamet "mini vrt"?! Pa imaš cvijeća više nego po vrtnim centrima!
Predivno je sve, posebno orhideje i žuti hibi |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Motala sam se tuda, gledala, virila i vidjela da si u tijeku stavljanja slika...
Kako ti se okoliš promijenio! Prilazne staze i sve vezano uz to su prekrasne. A cvijeća i pikavaca.... imaš puno i svi jedan ljepši od drugog!
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo toliko za sad,potrudit ću se češće stavljat slike,ove godine se nadam još šarenijem vrtu a posebno da mi sve ruže procvatu,sad ih imam 20.
Pozdravljam sve koje ste posjećivale moj vrt i ispričava se što mene nije bilo....
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još moji pikavci
korjenko- već sam pravi dečko :-))))
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kućnog
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
četkavac
hibiskus
|
|
Odgovori | Stranica 123 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |