Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori | Stranica 123 319> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Veljača 2016 u 13:58 |
Divne gredice. Ostavljam ti veliki zagrljaj i pozdrave draga Camellia.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa stvarno sam morala debelo obrisati prašinu sa ovih stranica.Morat ću,ponukana kritikama,staviti koju novu sličicu.Hvala svima što ste obilazili moj vrt i dok me nije bilo.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kuc, kuc javi se ponekad i ovdje sa sličicama a ne samo na f? kako napreduje staklenik?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaku tvoju stranicu sam pregledala i pratila te od početka dok jš nisam bila prijavljena sjećam se prvih slika ukrasnih grmova svakog cvijetka ogromno prostranstvo uljepšano rukama vrijednih ljudi koji to rade s ljubavlju molim te za koju slikicu vrta i okućnice
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravooo....ovo je odlicno....bit ce ti puuuno lakse....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mogu samo reći, ovo je predivno.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve po špagi, divim ti se
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na šetnji mojim vrtom i na svim lijepim riječima.Najprije sam morala skinuti svu prašinu sa ovih stranica,ali bilo je puno opravdanih razloga i jaaaako puno posla u vrtu.To će te tek vidjeti.Za sad su nove povišene gredice u povrtnjaku,a ostatak,malo po malo.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja dobra ideja... predivne košarice si izradila.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo konačno sam nadoknadila propušteno...sukulenti su prelijepi, stvarno guštam razgledavati tvoje stranice s uvijek pokojom novom nabavljenom biljčicom.Super!!!Jedva čekam još!!!
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek imaš dobre ideje, jako su ti zgodne košarice
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno si pofotkala snježno dvorište i stvarno izgleda nebeski čisto ali meni je tvoje dvorište puno zelenila i cvijeća nešto prekrasno
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žičane košarice su veoma interesantne.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puna si ugodnih iznenađenja
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ideja camelia i ovo je jako lijepo ispalo
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kosare su sper ideja...hoces u njih saditi ili stavljati sa kalicima...odlicna ideja...
a sukulenti su predivni..svi zdravi...odlicno postupas sa njima ocito znas... |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica 123 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |