Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori | Stranica 123 19> |
Korisnik | |
lorenco
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2019 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Svibanj 2019 u 10:40 |
Nisam je uživo vidio pa je teško reči.inače biciklisti nisu oduševljeni njome ka im je na putu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel to ona biljka sto ima neke kao iglice po sebi, pa kad to primis nekako ti se kao lovi za ruku?
|
|
lorenco
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2019 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnjih tjedana sam u potrazi za biljkom Babin Zub sjecam sa prije par godina je bilo na prodaju po oglasima, inace idealno sredstvo brzog oporavka poslje teškog rada. Tablete su mi preskupe 250kn, da inace u Dalmaciji raste kao korov možda netko sa juga ima volju , želju da mi proda nekoliko sadnica . Možda netko zna gdje bih mogao kupiti biljku na kontinentu
|
|
lorenco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zahvaljujem na odgovoru izgleda da ču morati u D.Miholjac kod Miliča u rasadnik jer prek pošte je neizvjesno u kakvom ce stanju doci biljka.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
lorenco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LJep pozdrav svim forumašima dali možda znate gdje bih mogao kupiti Jiaogulan biljku ili pelcer u rubrici kupujem prodajem nemam ovlasti za objavu oglasa.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ja bijeli gliciniju.jako tjera izboje pa će vjerojatno biti reznica
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
ljerkab
Novo sjeme Pridružen: 13 Srpanj 2018 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trazim keriju jednostavnog cvijeta, ima li je netko? lp, ljerka
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima tog sjemena na nekim stranim stranicama, ali neke ili ne dostavljaju u RH ili je preskupa poštarina.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav.Ima li netko sjeme divovskog neboder suncokreta?
|
|
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično, hvala na odgovoru.
|
|
Ante00
Upravo klijam Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kupio prije dvije godine u vrtnom centru Drijen u Luckom.. cijepljene sadnice oko 2 metra visine.. 130 kn po sadnici .. cvjetale su ovo proljece.. imaju bijele, roze i ljubicaste.. i dalje su im u ponudi...pozz
|
|
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep pozdrav!
Već duže vrijeme u potrazi sam za bijelom glicinijom. Da li netko ima sadnicu, reznicu? Imate li možda informaciju gdje kupiti (u Zagrebu sam)? |
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim pročitati neke teme i ovdje,ali čitam i na facebookU.Ovdje mi se sviđa jer mogu naći što mi treba,dok na facebooku,moram spremiti postove ,inače neznam gdje sam što pročitala. Žao mi je da su neke teme zamrle, kao npr. tema o bioenzimu.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam samo jednom vidjela kultivirani bušin u prodaji i to prije više godina u mbmovom tadašnjem šatoru, kod nas u Zadru. Sad su stvari drugačije, šator i mbm kod nas više ne postoje, sad je samo "holus" u turnju. Ako imaš koga u Dalmaciji ili ćeš k nama na ljetovanje, tu rastu
samonikli, u prirodi. Pogotovo na otocima. Bar tu oko Zadra. Sami se
zasijavaju. Bijeli i rozi. Njih je znalo biti u prodaji i preko njuškala. Razmnožavaju se i grančicom. |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne čini ti se, već je to zaista tako. Cif nije niti sjena onoga što je bio i to prvenstveno zahvaljujući nebrizi njegovog osnivača i vlasnika, a onda i neaktivnosti članova.
Ljude treba netko voditi, animirati na aktivnosti, a forum redovito čistiti i činiti preglednim, brisati nepotrebne teme koje ničemu ne služe, brisati neaktivne članove...
Ali, kao što rekoh, naš domaćin je postao neaktivan, stranice neuredne i pretrpane svim i svačim a domaćin se bavi očito drugim stvarima. Najbolje bi bilo da ove stranice prepusti nekome tko bi, kao i on na početku, bio promotor svih aktivnosti i tko bi sredio i napravio generalno čišćenje, a druga opcija je da zatvori ove stranice jer su ionako postale pretrpane i nepregledne za one koji žele neku informaciju. |
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U zadnje vrijeme mi se čini da ljudi nekako nisu aktivni ovdje, kao da se sve preselilo na facebook.Tamo ima raznih vrtnih grupa.
|
|
summerzg
Novo sjeme Pridružen: 04 Lipanj 2018 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!
Vec 5 dana guglam i saljem mailove u potrazi za bušin ili cistus i nikako naci. Guglajuci naletila na ovaj forum pa se registrirala da vas pitam znate li gdje bi se (po mogucnosti blizu zg) mogao nabaviti Cistus iliti Busin. :)
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje možete naručivati biljke. http://www.planthouse.hr/index.php/sadnice/sadnice-ukrasnog-bilja
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
mili321ca
Novo sjeme Pridružen: 22 Kolovoz 2016 Lokacija: ivanić grad Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako netko zna gdje nabaviti kameliju japoniku bob hope i kolika je cijena
milica |
|
Odgovori | Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |