Dogovor za radnu kavicu!!! |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 14:01 |
Franjice !!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svatko radi ono što zna, pa sam tako na 75 % do odobrenja pick up vozila sa šoferom za put u Ladimirevce, konačnu potvrdu dobivam u ponedjeljak... sad bih mogla ići i malo raditi za plaću (no kakvo ponašanje našeg velemožnog, takvo i moje zalaganje).... pusa
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka čast Franjice!!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice pa ti si samotakav pregovarač....bravooooooo
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radna kavica se odrađuje nakon dogovora, dogovorila sa g. Krunoslavom vlasnikom Chemaca, odobrio nam 500,00 kunića, naručila po dogovoru 9 kalupića.... juuuuuupi, juuuupi, idemo dalje!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno Vam hvala....već sam mislila odustati jer ne znam kako nekog naći......
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bubamara22, znaš gdje je Autobusni kolodvor i tramvajska stanica ispred njega, pa glavni ulaz. Malo desno od njega su pokretne stube. Već ćeš nekoga naći. Kafić je na prvom katu, iznad tram. stanice. Na zidu su nacrtani neki afrički motivi, vidi slike od posljednje zagrabačke kavice.
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i nek mi netko pliz kaže gdje se točno nalazimo....
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, admin me zamolio da u njegovo ime javim da neće moći doći na kavicu jer neće nikako stići, pa da znate ak nosite neke pakete ili nešto za njega, da ipak ostavite doma...za neki drugi put....
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super! Ipak vas ima! Našla bum cajta da dojdem sutra garant! Vidimo se sutra!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, kak nisi za male stvari, radovi su ti prekrasni....nemoj se podcijenjivati....
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenule smo, krenule smo, NAŠE čižmice mogu primiti i veeeelike tegle
koje iz Zagreba mogu krenuti napunjene svim i svačim, a onda lijepo Marinovo Društvo smao prebaci... toliko da se zna (a kaj ja mogu kad nisam za male stvari, sva sam široka pa su mi i prsti kak safalade)
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mozese donjeti i ovaj cetvratk... ali i nije to zadnji dan... jer cemo se na kavici detzaljno dogovoriti sta i kako cemo... kada se ide i kako sa transportom i sl.
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok vidimo se !!! idem odma mijesiti
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam to rekla proljeću...da im napravimo nekaj pa da si sami pofarbaju....super, to donesi.... to je ovaj četvrtak.... vidimo se!! imaš u savjetima božićni ukrasi za ladimirevce pa tamo pogledaj što se sve radi.... od viška glava ne boli... |
|
cvetlin
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok svima,bio mi pokvaren comp pa nisam baš u toku..
kaj bu bilo to "radna kavica" ja neznam raditi salvete kaj se bu još radilo?
Nego a jel bi ja mogla napraviti keksiće od tijesta ali ih ostavim bijele,pa nek si klinci sami maljaju po njima. Ak može da se primim posla pa u četvrtak (jel to ovaj 27.11. )? donesem?
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teglama za cvijeće??? ne bu nam stale .....
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čizmice ćemo napuniti onime što rade tete salvete!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj, baš su dobre.....bravo Franjice....moramo se dogovoriti na kavici koliko će nam novaca ostati nakon kupnje cvijeća, pa da napunimo tvoje čizmice....
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tete salvete, nisam se naradila ali imam 14 čižmca koje treba napuniti (ha, ha, ha, pa mogu ja u njih staviti i salvetice, pa kistove, pa svašta nešto!!)
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |