DECOUPAGE |
Odgovori | Stranica 123 86> |
Korisnik | |
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:33 |
koliko divotica
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su predivni-svi odreda
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PREDIVNI RADOVI samo nažalost nemogu sve vidjeti ili nisam znala otvoriti ali ono što vidim je nenadmašno voljela bih da mi obijasnite gdje nabavit tekuče staklo i način rad i čime ste lakirali balerinker
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je lijepo vidjeti da se vraćaju veterani kojih jaaaaaako dugo, na žalost svih nas novih, nije bilo... i nadam se da ćeš se javljati češće, jer zahvaljujući prekrasnim radovima vas "starih" majstorica koji su nam bili poticaj, inspiracija, ono iz čega smo učile - i mi novi smo danas ovdje... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u tvojoj galeriji!
Vidim da ću opet imati što pregledavati do sitnih noćnih sati.....ovo malo što sam uspjela vidjeti mi je krasno - balerinke su mi božanstvene, ali i ove kutije što si nam stavila su predivne
I ja bih voljela da nas malo češće obraduješ nečim novim i jedva čekam.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto kako kritika pomaže! Anđelka lijepo radiš i šteta da to ne vidimo. Očekujem još radova i unaprijed se veselim.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne kutije
|
|
Božica-baka
Već proklijao Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš da ima novih stvari...........i objavljuj stara dekupažice..hehehehehe
|
|
dinazg
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow, koliko dobrih stvari!!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nešto sitno jedna stolica i dvije kutijice |
|
ANĐELKA
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me, tu sam, ali sam malo lijena! Ja svaki dan pregledam galeriju da vidim šta ima novog i mogu ti reči ima prekrasnih radova i puuuuuno novih članova koji stvarno prekrasno rade. Ja radim malo, a još manje uslikavam pa ni nemam baš šta pokazati, pogotovo kad vidim šta se sve radilo u ovo vrijeme dok me nije bilo |
|
ANĐELKA
|
|
Božica-baka
Već proklijao Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
12 siječanj 2011.................kad je to bilo....zašto malo ne dojdeš na forum..........
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budući sam nova u decoupageu malo virkam po galerijama , kako bih se nauživala ljepota, naučila nešto novo, ali i pronašla ideju za svoj daljnji rad.
U ovoj galeriji sam sve pronašla.Radovi su prekrasni, samo mi se čini da nešto tako lijepo kao što su ovi radovi ja nikad ne bih mogla napraviti.
Naprosto sam zadivljena
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe isto sijaset novih radova, malo sam neredovita ovih dana, pa me odjednom osupnete sa puno radova... :D
i to moram reći, divnih radova.... svi su mi super, ali kada sam vidjela cipelice, sve je nekako palo u vodu u odnosu na njih... prekrasne su.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme balerinki,super
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cipele su mi super. Kako se drže uživo, na nozi? S čim su lakirane?
|
|
Martina83
Već proklijao Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna kutija,predivan tanjur a cipelice pepeljugo naša radiš najbolje na svijetu!daš jedan đir?ispale mi oči kad sam ih ugledala!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni radovi
svi od reda...baletanke su preslatke.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Odgovori | Stranica 123 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |