Kikiriki - arachis hypogaea |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
zeleni1975
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Ožujak 2013 u 10:14 |
Kad nema druge ide se sa kikirikijem iz mjesavine hrane
za velike papige :-) Hvala |
|
Sponzorirani linkovi | |
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sirove kikirikije možete naći u mješavinama hrane za velike papagaje.Potražite u zoo-buticima ili trgovačkim centrima.Više puta sam sijao takve i klijavost je uvijek bila odlična.
|
|
zeleni1975
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trazim sjeme, pa ako netko ima neka javi da se dogovorimo.
|
|
winnetou
Nedavno posijan Pridružen: 22 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti to imaš... plantažu kikirikija?? Odakle si, gdje to uspjeva?
|
|
lolo
Novo sjeme Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo da oživimo temu :)
Ako netko treba sjeme kikirikija neka me kontaktira na PM.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ili se ljuska zdrobi, ili se vadi iz ljuske.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
martina1985
Pustio korijenje Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako tko ima koju sjemenkicu viška, bilo bi super.. a dajte me recite, on se sadi u ljusci=????
|
|
Marinela
Pustio korijenje Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 281 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda u neki rinfuz mozda tamo bude pa srecno i javirezultate
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala.Budem probala ,ako nađem neprženi...Kod meni u svim dućanima prženi...
|
|
Marinela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zeljka 23 kod mene mama uzela iz prodavnice ovaj obican neprzeni i niko bez problema u basti ona nije iz semena.
Probaj tako ako hoces jos nije kasno da se seje i za 2-3 nedelje on nice.
|
|
Marinela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nažalost od moga kikirikija ništa...Možda netko zna gdje ima kupiti sjeme ,pa da budem spremna za sljedeću godinu!
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam pojma hoće li mi uspjeti ,bude javila daljni razvoj ! |
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može da uspe, a i ne mora, sve zavisi odakle je poreklo kikirikija koji je u prodaji, ako je iz nekih tropskih i suptropskih krajeva (manja geografska širina) u našim uslovima jako produžava vegetaciju i ne stigne da sazri. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A vjerojatno će se to i meni dogoditi ,ali eto morala sam probati...
Možda netko zna gdje ima za kupiti sjeme ?
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja mama je prije par godina imala kikiriki u vrtu,od kud joj sjeme i zašto je odustala od njega pojma nemam.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam probala pred par godina, sve je istrulilo - kasnije sam gledala deklaraciju u kauflandu - i taj u ljuski je već prženi, pa zato ne niče.
|
|
Željka23
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel tko probao saditi kikiriki u ljusci ,namjenjen za jesti?
Ove godine gdje god sam pitala za sjeme kikirikija ,svi su me čudno gledali...pa sam odlučila posaditi taj običan za jesti.
U zemlji je već cca.10 dana ,ali još nema nikakvih znakova života ,a nebi htjela ići kopati po jamicama...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KOd mene u Istri uspjeva jer su ga moji svekri sijali i saldili smo se njime nekoliko godina ali im je to nakon nekoliko godina dosadilo i sada ga više nema.
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad cu vam ispricati anegdotu o kikirikiju...
prije puno godina moj bivsi muz i ja smo se prepirali što je kikiriki - voće ili povrće...i niti jedno od nas nije htjelo popustiti u svojoj tvrdnji, a kako nismo nigdje nasli u literaturi poslali smo pitanje u "Slobodnu Dalmaciju" ( bila je neka rubrika Neobična pitanja ili sl.)...odgovorili su nam tako da opet nismo znali u sto spada...nesto kao: sa stajališta uzgajivača je to povrće, ali sa stajališta botaničara je to voće i bla bla bla...opet smo se prepirali jer je sad nastala dilema tko je mjerodavniji: botaničari ili uzgajivači...no, nikad nismo našli kompromis oko tog pitanja, ali kroz nekoliko tjedana na kućnu adresu stigao nam neki glazbeni CD - nagrada za najneobičnije pitanje....hahahaha- eto ipak smo se nekako okoristili... |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |