No.1 Božićni swap 2009. |
Odgovori | Stranica 123 18> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 22:13 |
I ja se zahvaljujem Izzy na ovoj prekrasnoj organizaciji ove božićne razmjene...zbilja mi je bilo drago sudjelovati...
Izzy i ostale cure - SRETNA VAM I USPJEŠNA NOVA 2010. godina.... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Piramida, nema problema - to su super vijesti! Nemam Bokijevu adresu, ali sam sigurna da će ti se javiti! Slikice swapa objavite u svojim galerijama!
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure,kaj se tiče mog swapa,boki mi je poslala poruku i rekla da je trudna i malo usporena pa kasni malo sa poklonom.Rekla sam joj neka mi samo pošalje adresu jer njezin poklon čeka,ali mi još nije poslala adresu.
Ako netko možda ima adresu,neka mi pošalje,htjela bi joj poslati poklon....nije važno kad bude moj,neka samo uživa u trudnoći. Budem stavila i slikice kad ga pošaljem. |
|
Mikica74
Upravo klijam Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/srecna_nova_godina/5019.aspx][/URL]
svim dragim prijateljicama zelim srecnu i uspesnu novu godini
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...u mnogim sam swapovima sudjelovala i na drugim forumima, ali ovo mi je doista bio najljepši...i zbog radova, zbog velikog truda koji su sve cure uložile, i zbog iznimnog posla kojeg je napravila naša organizatorica, svestrana i vrijedna Izzy, koja nam je "onako usput" u svojoj velikodušnosti otvorila i vrata zaraznog digital scrapbookinga...
...mogu samo reći da mi je bila čast biti djelićem ove lijepe priče.... hvala svima i SRETNA VAM I BOLJA OVA GODINA U KOJU SMO TEK ZAKORAČILI....
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima sretna Nova 2010 g. |
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje virtualne prijateljice, šta vam poželjeti u ovoj novoj godini, osim onoga što najviše želite za sebe i svoje najdraže.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretna vam nova 2010!
|
|
senći
Nedavno posijan Pridružen: 04 Lipanj 2009 Lokacija: Heard Islands Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SVIMA ŽELIM SRETNU NOVU GODINU, PUNO ZDRAVLJA, SREĆE I LJUBAVI,I PUNO NOVIH IDEJA ZA NOVE RADOVE.
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravo zadovoljstvo je gledati sve te divne radove,pogotovo prezentirane na vrhunski izzy način svima sretna i kreativna nova 2010.godina |
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Izzy na trudu sto je ulozila u ovaj swap ... jedva cekam slijedeci.
Sretna Nova Godina svima |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo bi željela zahvaliti našoj dragoj Izzy na velikom trudu koji je uložila da tako lijepo upakira sve ove naše swapiće!
A dalje SVIMA SRETNA NOVA 2010 GODINA !!!!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima sretna Nova i sretna nova 2010. godina
A oni koji su napravili i predali swap sa zakašnjenjem, neka barem stave fotke u svoje galerije |
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga izzy hvala na trudu i ideji uživala jesam i nadam se da će swapića biti još
Svima želim sretnu Novu Godinu |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje....
Nadam se da ste uživale u ovom swapu koliko i ja te da vam se svidjelo sudjelovati! Sigurna sam da će se tradicija swapova održati i veselim se tome! S obzirom na sve krasne radove koje ste napravili i uložili trud, odlučila sam sve kolaže staviti u jedan folder koji možete downloadati ovdje http://rapidshare.com/files/328322655/Bo__iae_ni_swap_2009.rar . Kliknite na Free user, pričekajte jednu minutu i downloadajte zipani file veličine 25 MB. U njemu su svi kolaži u "prirodnoj" veličini, vama za uspomenu! Uživajte jer to su vaši radovi! U ovoj maniri objavljujem KRAJ božićnog swapa! |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo cure swapici su odlicni...sve mi je tako lijepo
svaka je pokazala nesto novo i preljepo...jedva cekam novi swap... |
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke, prekrasni pokloni!
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica 123 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |