Vertikalni uzgoj biljaka |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 14 Srpanj 2014 u 21:43 |
Jedna jako lijepa tema... uz puno mašte, predivno!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sve je kao u bajci ...koliko cvijeća , ideja , vaza , tegla ...ma predivno .........................
|
|
Priroda je izvor života
|
|
Fidorena
Novo sjeme Pridružen: 04 Ožujak 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, kak je lijepo!!!!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da se čovjek razboli od tolike ljepote
|
|
SolarWindKiss
Upravo klijam Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Olja,i ja bi sa tobom voljela sve to vidjeti,nadam se i naši forumci!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno....da mi je da ovo vidim uzivo....
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ostala bez rijeci ...ovo je prekrasno ...da osvojim na lotu il bingu umjesto fasade bilo bi mi cvijece ..hehehe
|
|
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam koja je slika ljepša od koje. Ali onaj ljubičasti zid
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja seka koja je bila tokom ljeta u Londonu otkrila mi je tajnu tih visećih košara koje su ka džungla..dakle tokom sađenja u zemlju se umiješa sporootpuštajuće gnojivo a što se tiče vode nitko ih skoro niti ne zaljeva jer tokom noći tolika je vlaga da je to dovoljno , a ako je jako vruće u sredini tegle je nešto kao boca u koju se stavi voda tako da cvijeće samo polako uzima vodu i to se ne dopun java svaki dana uostalom i nije tako jako vruće ka kod nas ...no ja sam već uspijela napraviti jedan doslovce zeleni zid kod susjeda,ubacila sam razne sukulente i ispalo je super nemaju samo kameni zid nego i zelenilo
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je sve prekrasno,oni načičkani teglama zidovi su nadaleko poznati i nalaze se u Cordobi u Španjolskoj,nekoliko kuća koje su vezane imaju zajedničko dvorište i domaćice su 60-tih uzele pod svoje da od tih dvorišta naprave zajedničku oazu pa je sad to ispalo pravo natjecanje tko ima ljepše dvorište i jednom godišnje je stvarno natjecanje i slobodno se može okolo šetati po tim dovrištima ..izuzetno je simpatično jer svi imaju tegle drugih boja ali za nevjerovat je kako mogu zaljevat na visinnama tih fasada te tegle
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |