Klivija - Clivia miniata |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Travanj 2017 u 20:19 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose, ja se nadam da će potjerati. Nisam kidala suhe listove jer sam mislila ako još bude studeni da je zaštiti.
moon, hvala na sugestiji, napraviti ću tako! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija, probaj joj razmaknuti te listove (suhe ili zelene, svejedno) uz cvjetnu stapku. To sam već dva puta napravila mojoj kliviji i onda se cvjetna stapka izduži.
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U slučaju kratke cvjetne stabljike, Voki je savjetovao zalijevanje mlakom vodom. Ajama pokušaj, nemaš što izgubiti...
Antonija, ovo je čudo kako se priroda bori... zanima me da li će potjerati i listove? Vjerojatno bi se mogla potpuno oporaviti! |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već sam pisala o smrzavanju mojih biljaka, među njima je bila i klivija za koju sam se nadalada se nije smrzla u zemlji, da će potjerati. danas je gledam i ugledam pupoljak!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je bila prekrasna,ali već drugu godinu cvijeta u podnožju.tj.cvijetne stapke uopće nema.ona djeluje lijepo i zdravo.zna li netko šta joj fali
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drugo cvetanje
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon sto je odcvala u veljaci, moja klivija nije izbacila niti jedan list. Drzim je stalno na istocnom prozoru, ujutro ima malo sunca. Zalijevam je malo, u pocetku sam vise a sada je uglavnom suha. U cemu grijesim!?
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jankić
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,ja sam je kupila u siječnju ove godine i očekivala sam cvijet na proljeće,no iznenadila me i cvala je sad .Zanima me jel cvijetnu stapku treba odrezati nakon što ocvate?
|
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klivija ponovo cveta, valjda zato sto se zadrzalo ovakvo toplo vreme,ali neverujem da ce se cvetovi otvoriti u potpunosti. |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super da si mi rekla, jer sad će i moja biti tako raskošna kao i tvoja
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama, nisam rezala listove (bilo mi je žao) samo ju svakodnevno, više puta onako dobro raširim (spustim listove koliko je moguće i već je lijepo tvorila nova dva cvijeta i stabljika je mrvicu narasla
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama, napravit ću po tvojoj uputi, hvala ti.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(1)
|
moon vidim da ti je cvijet malo stisnut među listove.tako je bio i na mojoj.nije mogao dalje.ja sam odrezala te najbliže listove i štapićima malo razgrnula.tad je počeo rasti.naraslo joj je još dosta cvijetića
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |