Ime trave |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Listopad 2015 u 17:35 |
Dobila sam sjemenke ove trave , ali ne znam ništa o njoj . Dali je trajnica ili ne. Posijala sam je na proljeće u teglice pa zatim posadila u vrt. dali netko zna koja je to trava i kako je održati za drugu godinu.
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/ukrasna_trava/trave/82073.aspx - http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/ukrasna_trava/trave/82074.aspx -
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam na placu kupila nekoliko teglica trave optička vlakna. Pregledavajući ove stranice najviše su mi se svidjele viseće košare u kojima trave zablistaju u svoj ljepoti. Mene zanima kombinacija s drugim cvijećem. Može li mi netko pomoći savjetom?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trava... malo sam googlala... nisam našla da je imalo slično
Muhlenbergia, to sam nekako čak i pomislila da bi moglo biti, ali isto nisam baš sigurna, ustvari najbolje je pričekati da vidim ovaj cvijet što se priprema pri dnu biljke. |
|
belica,zagreb
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Listovi sliče na vrtnu tradescantiu.
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha,vjerojatno neki cyperus,treba vidjeti cvijet pa će se bolje znati.Po listu sliči na echinatus?
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tnx Dado !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
po sjemenkama je niki carex iz N. zelanda/Australije. tesko reci po toj slici mozda carex comans
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti Dado, vadim je odmah, nemam pojma odakle meni to.
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je jedan Cyperus - preporucujem ti da ga izgulis cim prije, strasno se rasijava svugdje.
|
|
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni Natalija, ali me teta kod koje sam ju kupila ubijeđivala da to nije to ...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni ova s 3. slike sliči na sobno - chlorophytum, onaj s kovrčavim listom
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možete li mi pomoći da identificiram ove travice ? Nabavila sam ih ovog proljeća , lijepo napreduju za sad ali stvarno ne znam što će s njima biti na zimu pa bih se htjela pripremiti a i naravno znatiželjna sam što imam ...
1. 2. 3. 4.e ova je izrasla pored Scirpus lascustris i stvarno ne znam niti odakle je tu niti što je to |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša...lijepo si složila kamenje, ja baš volim kamen
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala dado, znala sam da ću dobiti odgovor. Ove su trave lijepe i ljeti i zimi, pa su mi stoga jako zanimljive.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stipa tenuissima |
|
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neki carex, vrsta ovisi o tome da li ima polegnute vlati ili uspravne i naravno o boji |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voljela bih znati koja je je ovo vrsta, predivna ljeti i zimi
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |