pustolovkin mali vrt |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Veljača 2016 u 20:42 |
To je dobro, jedan ranoproljetni posao manje. Kod mene nije hladno, nema snijega ali stalno pada kiša pa ništa od radova u vrtu. Nikako da posadim rododendrone koje sam kupila.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke kod mene mjesto uzivanja u gledanju snjezne carolije cijelu zimu bilo stihanja.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Seneka |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bokić, draga moja... ... opet smo se promašile... nek si ti meni dobro.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice pozdrav!
Evo dosao i drugi snijeg dok sam ja usla na forum xD Kiss svima :* |
|
Seneka |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, draga moja, vidjela sam te danas, virnula si malo na cif i zbrisala u vidu munje... a nismo stigle razmjeniti koju... Kakvo je stanje kod tebe, ima što novog, kakvi su planovi za sadnju... puno je pitanja. Kod nas je snijeg, snijeg i samo snijeg... a jedva se čeka proljeće.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlicno sam ja Smrcko draga,sad se jos vise radujem zivotu i vise ga cijenim.
|
|
Seneka |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulovila te. Jesi li dobro?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me Kacunak,kako ste mi sve curke moje,bastovanke.Pozdravljav vas sve odmorite jos malo krecu radovi u vrtovima.
|
|
Seneka |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa đe si, bona ženo!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice kiss
|
|
Seneka |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se malo motam ovuda...pustolovko, evo malo ti mahnem i ostavljam pozdrav!
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro sam sreco Smrcko,samo ne ulazim na forum nesto.
|
|
Seneka |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je bodljikavice draga
|
|
Seneka |
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije ni kod mene htjeo niknuti Monstera prvi put jer smo mi svi naucili 'poletiti' posijati sto prije,a ne kad fino sunce sija.Drugi put kad je bilo toplije za 4 dana sve niklo.
|
|
Seneka |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da ti je kiwano uspio, kod mene ove godine niti jednog....nije niknuo..bilo mu još hladno valjda.. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tako je i ja se cudim,jer kud su drugi to radili za mene,a kud je bilo sve kao beton od kisa,moguce enzim nemam drugog objasnjenja nego da ta tvorevina od enzima pravi cuda od nasih basta. |
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nesto ove godine nisam zeljna motike,pa mi dobrodosla ova op. A ne znma ja jel se srecemo zavisi gdje zivis ti,napisi mi na ppako hoces. @smrcko napisem ti na pp |
|
Seneka |
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |