Malo ukrasnih trava |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
Objavljeno: 28 Listopad 2018 u 22:17 |
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E za travama sam doslovce luda, to je nešto posebno, koliko ih ima i tako su prekrasne, sve od najnižih onih baš minijaturnih do ogromnih pampasica koje krase mnoga dvorišta, a ovo je isto neka posebna, obojena, baš je prekrasna..
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da , kupila sam je na proljeće na placu , i veli žena da ova ne prezimi . Probat ću je posijati na proljeće pa da vidimo .
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je dali je to nova.i gdje si je nabavila ,jer mi se ćini da su ti prijašnje se smrzle.
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(1)
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam ukrasne trave, ali pošto nemam vrt ne mogu si priuštiti ovu ljepotu koju vi imate, ali zato često svratim i uživam u vašim slikama.
Jedina travica koju ja imam je ova u tegli, ali je jaaako volim. Stavila sam je na stol tako da mi je stalno pred očima |
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
W.o.W stvarno je elegantna!
Ja sam mislila ove godien kupit Praerie sky i Heavy Metal ukrasnu travu, pa čak i jednu vrstužute kompaktne visoke trave te dvije vrste muhlenbergie koje mijenjaju boju ujesen ali nakon guglanja na internetu i čitanja komentara od ljudi koji kod sebe imaju ilovaču i previše vlage uzemlji zimi odustala sam. Svi su napisali da im trave ne prezimljuju ili da 'podivljaju' i gube ljepotu. Ali sad si me ti ohrabrila sa svojim pozitivnim iskustvom.
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, bugica, rajski - Vidim da imamo svi pomalo sličan ukus kad su travice u pitanju
Žao mi je, rajski, što ti ne uspijevaju, a baš sam mislila kako bi kod tebe sigurno uživale... Šaš ti je krasan, očito mu ne smeta što ga friziraš Moje iskustvo sa travicama je vrlo oskudno, od prošle godine imam Festucu, Brizu mediu i Dianellu... Sve tri su mi lijepo prezimile i još su ljepše nego prošle godine... ne znam kako sam mogla zaboraviti navesti svoju omiljnu... Briza media tek počinje sa cvatnjom, a već mi je predivna... |
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |