Internet kupovina materijala |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
kikaxdesign
Novo sjeme Pridružen: 19 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 23:07 |
Novi katalog decopage podloga i kutija iz Kikaxdesigna
http://drvene-kutije.com/download/Decoupage%20program%20-%20dimenzije%20i%20cijene%202013.pdf |
|
Sponzorirani linkovi | |
RIDRIDRID
Nedavno posijan Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko zna gdje mogu naručiti rižin papir u bijeloj boji ili bež - za printanje, dakle bez motiva, putem interneta sa dostavom poštom. Hvala
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Klara na oduševljenju sa podlogama.
Evo link na omnis portalu: http://www.omnisart.com/hr/article/vintage-sat-podloga/731/ |
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kak da katalog u pdf formatu kojeg sam dobila mailom stavim u post na forum? katalog nije dostupan na internetu pa da na njega mogu staviti link... |
|
|
|
klara46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zato što sam dobila kataloge u pdf formatu mailom, a ne znam baš koliko je zgodno stavljati nečiju adresu imenom i prezimenom... |
|
|
|
kikaxdesign
Novo sjeme Pridružen: 19 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa zašto ne staviš link na katalog i adresu ovdje da svi vidimo?
|
|
klara46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za svaki slučaj stavljam i ovdje...
drage moje, nekima čije mail adrese imam sam mejlala a svim ostalim zainteresiranima dajem za znanje... naime, prije par dana otkrila sam na omnis portalu pravi Elodorado za tete salvete... radi se o drvenim podlogama i ogledalima, cijenom skoro u pola nego što su u Lumosu i ostalim hoby dućanima... samo mali dio ponude je dostupan na omnisu, a gospođa koja ima obrt za izradu mi je mailala kataloge nakon što sam na omnisu naručila iz tamnošnje ponude... ako je netko zainteresiran - pošaljite mi svoju mail adresu na pm pa vam mejlam kataloge i adresu osobe koja ih izrađuje... a jedan dio ponude možete vidjeti na omnis portalu... |
|
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klara46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod nas sam pronašla u Chemacu kalup lišće, ali ne znam je li u kalupu i djetelina... na stranici piše samo: kalup s 10 motiva lišća... pokušaj ih nazvati pa pitati... ako kaniš naručivati izvana: http://www.etsy.com/listing/62435131/four-leaf-clover-flexible-silicone-mold http://www.etsy.com/listing/64655204/four-leaf-clover-flexible-silicone-push |
|
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam dal na dobrom mjestu pitam ali netko možda zna ......
trebala bih kalup za djetelinu 4 lista veličine cca 5 cm a u ovim dućanima za dekupaž nigdje nema pa ako netko ima neka saznanja molila bih informaciju hvala unaprijed |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
klara46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako se netko odluči za narudžbu izvana,
jedan novi link: http://www.sonjas-servietten-shop.de/epages/62577131.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62577131/Categories definitivno najjeftinija poštarina - 4.5 eura... a izbor salveta popriličan... plaćanje je isključivo putem PayPal-a... prednost je i to što je moguće naručiti salvete pojedinačno a ne cijeli paket... |
|
|
|
klara46
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mojih iskustava:
90% materijala naručujem iz Perlice, NB hobby arta i Lumosa, jer nisam iz Zg... naručivala sam salvete i iz Wimmela, nije bilo nikakvih problema, stigle su u roku 5 dana... prije nekoliko dana su u Perlici dobili brdo novih motiva i učinili potragu preglednijom, jer su ih izdvojili u kategoriju "nove salvete"... vlasnica je zaista divna, uvijek spremna za savjet i pomoć... ponekad se zna dogoditi da od narudžbe do isporuke prodje i do tjedan dana, no tako je, veli ona, samo pred blagdane, kad su zatrpani narudžbama... |
|
|
|
pepa
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može se salvete naručiti i u Perlici u ZG.Imaju jako dobar izbor
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nijemci su vrlo poslovni tako da sumnjam da bi nekoga prevarili. A što se tiče poštarine našla sam podatak:
do 1 kg - 7 eura
do 30 kg - 26,5 eura
Ako netko bude imao viška salveta koje naruči ( a vjerojatno će ih biti) možda ne bi bilo loše da stavite na razmjenu ili prodaju.
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam naručivala salvete kod http://www.bastelbedarf-wimmel.de, i nije bilo nikad nikakvih problema. Vrlo su korektni. Ali kod njih možete naručiti smo cijeli paket salvete, ne pojedinačno.
|
|
pepa
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam naručivala preko Diana shopa ali mi je pošta poslana u Njemaču, dakle odavde sam platila a dala adresu od prijatelja i on mi je donio kad je dolazio ovamo.Nisam imala nikakvih problema.Sada sam poslala upit na Wimmel pa kada dobijem odgovor javim se .Imam dojam da su neke salvete jeftinije nego kod Diane , samo je stvar koliko traže za poštanske usluge do Hrvatske.Kod Diana-shopa se mora naručiti minimum 40 Eura vrijednosti.
Imam puno povjerenje u Nijemce i sigurno ne bi riskirali svoju firmu sa nekakvim prevarama. Lp iz Rijeke |
|
Ahote
Novo sjeme Pridružen: 24 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li netko naručivao sa Wimmel stranice???
link: http://www.bastelbedarf-wimmel.de/de/paw_decor_collection.html Imaju stvarno prekreasne salvetice, sve one koje želimo a naši dućani ih više ne nude.Nije mi jasno zašto naši dućani više ne nude neke tako tražene salvetice kad ih vani ima..Njima je objašnjenje da se više ne proizvode..e pa nije istina..lažu.Nije li cilj prodavat ono što će se stvarno dobro prodavat??Naši pored ovako lijepih salvetica naručuju samo neke gluposti..čast Perlici, oni imaju najbolji izbor . Dakle..zanima me je li netko provjerio ovu stranicu.Mene je strah tog plaćanja preko neta..nije mi jasno zašto svi traže d se unaprijed plati i tek onda oni šalju proizvod..dakle oni nama ne mogu vjerovat da ćemo platit a mi njima moramo..Strah me je upravo toga.Da li se nekom dogodilo da je platio a da nije nikad dobio ono što je naručio???? |
|
kikaxdesign
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su cijene bez pdv-a; mi nažalost ne možemo konkurirati kineskim proizvođačima po pitanju cijene, no trudimo se da kvalitetom odskačemo od istih, te na temelju toga i poslujemo i plasiramo naše proizvode.
Ja vjerujem da je i vama kao proizvođačima uz cijenu kvaliteta najbitniji čimbenik, te pretpostavljam da trošite puno vremena za ukrašavanje kutija, te ne želite da iste nakon 20-ak otvaranja, ili par mjeseci na sobnoj temeraturi budu izvitoperene ili sa popucanim spojevima. Trenutno na području Zagreba ne plasiramo proizvode u trgovine, budući da oni opet zahtjevaju neki rabat, a i ove cijene koje imamo su krajnje nerentabilne, tako da svu robu dostavljamo Overseasom na adresu kupca; na većim količinama udio dostave u cijeni proizvoda je zanemariv. Paljene kutije ko paljene nemamo na lageru, već je to opcionalna tehnika koju izvodimo na običnim kutijama na zahtjev kupca. Ukratno svaka kutije prije nego je lakirana ili impregnirana lazurom, mora biti i obična brušena, tako da se sve mogu isporučlti i u natur verziji. |
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kikaxdesign, imam još nekoliko pitanja.
Da li su vam to cijene s PDV-om ili bez PDV-a. Također, ne znam koliko bi koštala dostava do npr. Zagreba. Da li imate neku trgovinu u Zagrebu u koju bi nam mogli dostavljati kutije jer pretpostavljam da bi poštarina znatno poskupjela kutije? I da li je moguće naručiti paljene kutije bez paljenja i potpuno nelakirane kutije iz razloga što lak izbija kroz akrilne boje pa lakirane predmete uvijek moramo prvo prešmirglati.
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |