Ipomea, slak ukrasni, ladolež |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
drimena
Novo sjeme Pridružen: 26 Svibanj 2015 Lokacija: krf Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Svibanj 2015 u 14:33 |
Pozdrav ljudi. Imam na terasi Ipomeu, napreduje lijepo. Mladih izdanaka ima dosta pa me zanima da li mogu da kidam one izdanke koji se krecu u smijeru koji mi ne odgovara a da ne ostetim biljku. Npr,pri samom korijenu biljke ima 2 izdanka koje bih rado otkinuo. Na internetu ima dosta price oko toga ali nikako da nadjem konkretno sto me zanima pa se nadam da ce mi odgovoriti neko ko ima iskustva. Ne bih volio da ostetim biljku. Hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moguće da ih je ubilo i ovo čudljivo vrijeme. Nakon oluje koja je bila 25. 6. pola cvijeća mi je počelo naglo propadati pa i slak.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila sam dvije sadnice i.cardinal.jedna je onako mala procvijetala i odjednom su propale.čime sam ih ubila.da nije od viška vode
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ovih imam po cijelom vrtu, visoki prek 2 metra ....... Uploaded with ImageShack.us .......ali ovaj samo jedan jedini i visok samo 15-tak cm, a upravo ima čak 2. cvjet !! I tek na ovoj velikoj slici vidim koliko još pupoljaka ima !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene još poneki cvijet....
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sandey
Novo sjeme Pridružen: 18 Lipanj 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!
Posadila sam slak uza zid koji želim prekriti, pa me zanima koji razmak treba biti između biljaka da bi mi se prekrio cijeli zid? ja sam stavila na razmak od nekih 30-ak cm. Da li je to dovoljno gusto ili da posadim još po jedan između svakog? Hvala na odgovoru. |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji već neko vrijeme cvijetaju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijep je cardinal, meni istom proviruju.....
|
|
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The impossible is often the untried.
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj najstariji (sadila sam tri puta, iz tri različita izvora).
Ovo je sađeno 20.02. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko samo vrsta postoji. Predivni su vam.
I moji samonikli obični roza (plavi mi se izgubio), imaju tek dva ili četiri listića. Malo su se pregusto zasijali, pa ću ih presaditi na druga mjesta. |
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E onda dobro....onda malo odgađam plakanje
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |