Gdje nabaviti sjeme maćuhica - veće pakiranje |
Odgovori |
Korisnik | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 21:41 |
evo samo da javim da sam narucila sjeme macuhica u KADMU 1000 sjemenki za relativno jeftine novce ,a k tome su jos pale i taratincice imaju zaista lijepu ponudu po pristupacnim cjenama a i djelatnici su jako ljubazni
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok hvala, danas cu ih nazvati zapisala sam broj od gos.Romca
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod njih i kod vrtka. (vrtko.hr) ako budeš zvala reci da si dobila informacije na cvijet.info stranici :o)) |
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo sam bila na njihovoj stranici imaju zaista fantasticnu ponudu samo nemogu pronaci cijene nigdje
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala admine ,a gdje ti nabavljas sjeme za sebe sad sam malo citala temu o macuhicama pa sam procitala da ih i ti uzgajas
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kadmo doo. zagreb
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postojala je prije par godina jedna firma u zagrebu, ne mogu se sjetiti ime, koja je prodavala sjeme delta i colosusu macuhica - 4000 sjemena je kostalo negdje oko 1500 kn
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lepoglava tj. varazdinska zupanija ,al nije mi problem niti doci do krapinsko-zagorske ako se moze gore gdje nabaviti.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako biješe ono tvoja lokacija??? he he
u kojem dijelu lijepe naše živiš, da lakše pomognemo
|
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je istina jos je rano al i sesti mjesec je bilizu ,a zeljela bih si osigurati 100% sjeme mada gdje god da pitam nema nigdje ,trazila sam i po netu al nemogu nista pronaci .Zanimaju me hibridi al i ostalo kao sta sam ti bila vec spomenula da sam imala u planu plastenik al taj plan je na moju srecu proso u realizaciju nije veliki al meni za pocetak dovoljan ,za sada imam zasađene flance rajcice,paprike,zelja i jos par kultura ,a za na jesen namjeravam zasaditi macuhice i krenuti sa uzgojem ruza.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije li malo rano za macuhice???
nego kakvo te sijeme zanima, hibridi ili obićna sjemena?? |
|
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep pozdrav zanima me dal tko zna gdije se moze nabaviti sijeme macuhica al veca pakiranja od onih standardnih po trgovinama treba mi za sijanje na vecu povrsinu,a isto tako ako netko zna i za ostalo cvijece npr.salvije ,ageratumi,vodenike ,mini karanfili itd.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
branka202
Novo sjeme Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na obavijesti, javit cu Vam se uskoro na pp za daljnji dogovor!
|
|
loximus
Novo sjeme Pridružen: 13 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postovana ja se vec godinama bavim proizvodnjom viola ilia maćuhice i mogu vam nabaviti hibridna semena koje god sorte zelite ali moram napomenuti da je seme jako skupo i da iznosi oko 15 eura za 250 semenki
|
|
branka202
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa, ja sam zapravo totalni laik po tom pitanju ...
hmm, ne znam, trazim onakve mini kojih ima po vrtovima, rastu kao u "grmicima", u raznim bojama, tocnije kombinacijama: ljubicasto-zuto, plavo-zuto, crveno-zuto, narancasto-plavo, ... npr. kao ove na linkovima:
hvala unaprijed!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibride ili obicno sjeme???
|
|
branka202
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, vidim da je ovo stara tema no i ja trazim sjeme macuhica, i to tocnije receno mini-macuhica.
Zna li netko gdje bi se u Zgb moglo kupiti? Ili, ako netko s foruma ima i zeli prodati sjeme mini-maćuhica, neka mi se javi Hvala! |
|
mila09
Novo sjeme Pridružen: 01 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam društvo biljoljubaca, Molim za pomoć,
htjela bih posijati maćuhice, ali bi ove godine htjela neke nove boje. U toj svojoj namjeri sam se razočarala jer sam shvatila da u našim trgovinama ima najviše 4 vrste. Da li netko zna gdje nabaviti kvalitetno sjeme u Hrvatskoj. Pozdrav
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |