hand made by Glikica |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Prosinac 2013 u 23:34 |
MK, mislim da ću ja nju urazumiti da ona bor ne dira. Osim toga, bor je boc-boc kao i bakini kaktusi, a njih ne dira.
Anastazija, ovo ti je odlično rješenje, nešto ću u tom smislu i ja uraditi, baš ti hvala.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, dok su moja djeca bila mala i ja sam se bojala da se bor ne sruši na nekoga jer je bio visok do stropa. Kako je stajao ispred zida na kojem je inače visila slika, uvijek sam ga zavezala za šaraf od slike i problem riješen. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne boj se,neće tvoj zvrk srušiti bor,bit će vesela s tako lijepim bakinim borom
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam MK što ću ove godine sa borom .
Nekad davno sam uvijek imala plastični i mali bor. Od kad sam kupila ovu kuću u kojoj sam sada, uvijek imam najveći , pravi, bor koji mi može stati u sobu. To sam uvijek željela imati, i imam ga već dugi niz godina. NO, sad mali anđelčić, tj zvrk, leti po kući kao tornado, pa me strah da ga ne sruši na sebe. Kako je sad to curetak od dvije godine, nadam se da će biti dovoljno razumna da bude dobra i da ga ne počupa. Živi bili pa vidjeli.
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već mogu zamisliti kako će biti lijep tvoj bor,a mali anđelčić će plesati oko njega
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Cimi ! Ove godine će na mom boru osnovna boja biti boja slonovače. I zlato, naravno ! Kombinacija elegancije i lepršavosti ! Mislim da će biti lijepo !
|
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već si zamišljam jedan borek okićen tvojim kuglicama koje si napravila u vintage stilu. Krasne su kao i ostale tvoje stvarčice koje si napravila. Očito si jako svestrana i voliš izazove. Bravo!
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prvo, moram zahvaliti svima vama na komplimentima. Meni se to ne čini teško raditi, valjda zato jer to volim raditi. Samo treba volje i strpljenja.
Anastazija, prvo sam ti htjela objasniti riječima, ali ću kasnije večeras pokušati u slikama pokazati, pa ćeš vidjeti kako to radim, vrlo je jednostavno.
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možeš mi molim te objasniti na koji način radiš one teglice sa špagom ? Super mi to izgleda, jako dobra ideja . |
|
|
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast! Ja mogu ovo gledati ali za moga života nikada napraviti.
|
|
Eksotika je kul
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je umjetnost,pravo savršenstvo!!!!
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da je nisi spomenula u razgovoru uz kavu i ja bi ostala prikraćena za ovu temu. Bravo Glikice, stvarno si bila vrijedna ! |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja mama je stvarno bijelo platno tkala ja štrikam mojoj unuci prslučiće a tvoji radovi su prekrasni |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da, znala sam za horoskop! Vodolije su inace kreativne jako. Jos jednom, sve pohvale. Bavis se jako lijepim i korisnim stvarima koje oplemenjuju i dusu i srce. Kad covjek voli cvijece i raduje se svakom novom pupu i liscici, to je zadovoljstvo neopisivo. Sretno i ubuduce!
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure na komplimentima.
Kaćunak, vodenjak sam. Viš kako ti to znaš. A što se tiče vremena, nemam ga ni ja previše. Ovo često radim na uštrb nečeg drugog. Slabo gledam TV, ne idem nikud van, pa se zabavljam ovako.
|
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, pozdrav! Prije nego odem na playtoy igrat belu, moram da ti pohvalim ove kuglice! Sve je super i stvarno si kreativna. Ja volim da crtam, jako mi dobro ide, portreti, priroda... Samo jako malo imam vremena... Valjda su Vage u horoskopu umjetnicki nastrojene i to stvarno ima neke veze. Glavu dajem da si ti Vodolija ili Vaga?
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su,uživam u tvojim radovima
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nove kuglice:
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |