Pordenone |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
Adrija10
Novo sjeme Pridružen: 11 Lipanj 2015 Lokacija: Varazdin Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Lipanj 2015 u 11:13 |
Svaka cast :D Lijepi izvjestaj.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najljepša je fotka s tradeskancijama...bravo Camellia
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Free! |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia lijepu si reportažu napravila. Ja ove godine nisam ništa slikala, nisam imala vremena. Žao mi je da se nismo srele, iako si srela našu prijateljicu Eldu.
Ja sam standardno kupila kameliju, citruse, lukovice, nešto sjemena i mirišljavu daphne. Za kupovinu biljaka dobila sam rođendanski bon od sina pa sam se opustila...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, hvala na predivnom izvještaju !! Mislim da si našla za svakog ponešto !! Baš si nas zadovoljila....... kao da smo bile tamo !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za slike i ovu malenu reportažu.
Super da ste se i na sajmu susreli i malo popričali :o)) Ja sam bio prije nekoliko godina u Padovi na sajmu a isto tako i u Pordenoneu i meni je bio zanimljiviji ovaj u Pordenoneu. Više cvijeća i prodajnog je karaktera. Dok onaj u Padovi je više profesionalnog karaktera tj. više uzgajivačima nekako namijenjen i više se oprema reklamira. Možda i nije tako ali sam ja stekao takav dojam. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, hvala za slike
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sam i ja pomislila kad sam ih vidjela da bar bude
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, puno si nam slika stavila i dočarala i nama koji nismo išli kako je lijepo - puno naših busova, dobro si to napisala i komentitala. Hvala na reportažici.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači, bilo je lijepo i berićetno. Meni se dopadaju limuni u teglama, mislim da će biti takav od Moon kad ponovo pusti grane nakon šišanja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Admine kratki izvještaj.Meni je uvijek lijepo na takvim izletima jer volim cvijeće u svakom obliku.Oni koji godinama odlaze u Pordenone,svi kažu da je puno lošije nego prije i da se kriza jako osjeti.Izgleda da jedino mi nismo u krizi jer je 80% bilo naših autobusa.Cijene sukulenata i kaktusa su niže dosta nego kod nas iako sam ja očekivala veću ponudu.Nije bilo stapelia,echeveria,variegiranih ni forma cristata,a to je mene najviše zanimalo.Uglavnom su bile standardne biljke.Cijene trajnica,lukovica,grmova su kao kod nas.Svi su kupovali citruse,1,5m visine,mislim da su bili između 25 i 35 E.Nisam našla nikakvo novo sjemenje niti povrća,a niti cvijeća.Gospođa koja se bavi projektiranjem vrtova kod nas ide na sve sajmove i kaže da je najboji u Padovi u 9 mj.Susrela sam neke naše forumaše i valjda će netko od njih staviti još slika.Nadam se da sam vam bar malo približila ponudu i biljke sa sajma.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova slika je vrlo bitna,naime ovo mi je transportna torba za sukulente,ha,ha,ha |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |