pandin vrt |
Odgovori | Stranica 123 36> |
Korisnik | |
orhideja50
Novo sjeme Pridružen: 31 Ožujak 2017 Lokacija: međimurje Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Svibanj 2017 u 13:57 |
šetala sam tvojim vrtom. Jezerce je zakon, ali i cijeli vrt je prekrasan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Panda i mama stvarno ste predobri i lijepo je razgledavati vaše cvijeće
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam uživala u tvojoj kamenoj stazici - baš mi se sviđa ! Jedva čekam proljeće i nove promjene u tvom vrtu, jer uopće ne sumnjam u to da će biti super . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na druzenju u predivnoj obitelji i darezljivosti i ljubaznosti majke i tebe...bas ste posebni...izrazito i iskreno darivanje mi je popunilo vrt da ni sama neznam sto je ljepse....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve od reda je prekrasno, slike, cvijeće
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute fee - hvala ti na posijeti
Osica , svrati opet !
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andina bome me dugo nije bilo ,a jezerce uh puno doradjivanja treba i ove godine ce ga bit , biljni nasad ove godine oko jezera sam bas potrefio da se sve poklopilo i dosta je bilo i cvatno i zelenila , bas sve na mijestu po mom ! kaktusa uh njih sam skupio ove godine mislim da sam blizu brojke dvijesto i sukulenata imam dosta , a sobnog bilja isto ima fala bogu nesto ode novo dodje samo me brine sto vise nemogu odgojit starinsko cvijece jednostavno neide(adami, begonije, ....)
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
retriver sara - ono plavo ti je jesenski aster i meni jedan od najljepsih jesenskih astera puno cvijeta i jako je efektan na prostranom
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajski vrtovi hvala ti na posjeti , neznam dali si primjetila ali ovo zadnje jezerce je trece po redu prvo je bilo ono malo izmedju staza na ulazu u dvoriste , pa ono pod drvetom sa nizom festuce i sad je ovo trece prethodna dva su zatrpana izasao je mjernik pa znamo gdje cemo se prosirivati a nekako mi je najljepse kad je jezerce u kutu i fino prostrano sa puno raznolikog bilja ! ove godine slijedi puno promjena vidjet cete sve
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
karli i ja volim pobijec od ovog snjega u datoteku sa slikama od proljeca do jeseni
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa hvala ti na posijeti pa svrati i u moje krajeve
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5- hvala ti na posijeti svarti ponovo
desert rose - svrati i ti ponovo a sa fuksijama svakako pokusaj one su odlicne cvijetnice lako se razmnozavaju i odlicne su u sjeni samo sto je kod njih gadno sto ih lako napadnu bijele musice , hvala bogu ove godine ih nisam imao nadam se i ubuduce
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija - sreca pa imam nekoga tko ce se brinuti o tom svemu mada je malo prevelik zalogaj za nju samu ali evo nadam se da ove godine ostajem tu potpisao sam ugovor za stalno pa cu i ja moci uzivati u plodovima naseg rada
kaktus - hvala ti na posjeti svrati opet
|
|
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iva.em - hvala ti svrati opet !
Slavuj Vk - hvala na savjetu i draze mi je starije poslusati nisam dugo ovdje bio pa sam i ispao iz štosa s tim slikama . Da tko bi rekao da je vrijeme ovako brzo proslo , jos uvijek pamtim onaj tvoj lijepi vrt i u onom kisnom izdanju , a kukurijeci su mi jos uvijek zelja nadam se da ce biti koji kod tebe za mene a i jedva cekam da objavis novu ponudu biljaka da nesto rezerviram ako ne budem prije isao na tvoj kraj onda polovicom cetvrtog se vidimo , a i moj poziv jeos uvijek stoji da svratis kod mene ! |
|
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno si sve uredio.............
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo te nije bilo (a bome ni mene) na forumu pa sam opet sve pregledavala od početka, da se prisjetim. Kao i ostali, i ja sam oduševljena svime što si napravio, a posebno jezercem. Kako si samo uspio dobro sakriti foliju kamenjem! Pa biljčice oko jezerca... prekrasno! Svaka čast na kolekciji katusa! Ono plavo je lijepa kata? Predivna! I gaura, i bijela budleja, i brugmansije - sve je za čistu peticu!
Pitam se kako bi tek izgledao vaš vrt da si više kod kuće!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijece ! Najljepse mi je ono plavo , mi to ovdje u Njemackoj zovemo
"Kornblumen" . Nazalost neznam domaci naziv . Dodjem ti opet ! |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kao što već negdje napisah, drago mi je da si nam se vratio i podijelio ove prekrasne portrete biljaka od kojih su mi najdraže ljubičaste "Lepe Kate"...veliki pozdrav tebi, mami i braći
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pobjegla ja od ovog snijega vani i zavukla se u tvoj lijepi vrt. Od prve do posljednje strane uživala sam u svakoj fotkici. Kamenjar uz ulazna vrata je preeedobar, stvarno odlično idejno rješenje. Jezerce je veliki plus svakg vrta, još ako je kao tvoje lijepo izrađeno i održavano onda je to pravi ukras. Super mi je bio onaj niz ukrasnih trava (festuce možda?) koje si imao na početku oko jezera pa poslije uklonio ali i ovako je jako lijepo.
Gledam kako si uspješno zakrio i betonske šahte u dvorištu (možda i ukradem koju ideju ) Te šahte su mi kod mene trn u oku. Hvale vrijedna kolekcija sobnih biljaka i kaktusa, a još bi bilo super kad ih ne bi morao svaku jesen unositi u kuću . Čestitke i tebi i mami na prekrasnom vrtu. |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad pogledam van i vidim ovoliki snijeg, nemogu reći nego da je priroda stvarno prekrasna i čarobna. Kakvu ljepota ona stvara. Zimi sve spava, ali čim se probudi proljeće, priroda poprima ljepotu kakva je ova tvoja. Prekrasno.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Odgovori | Stranica 123 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |