Basta-Gioiaa |
Odgovori | Stranica 123 258> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Siječanj 2017 u 14:59 |
Gio, srećemo se mi na Face, ali meni je ovdje ipak draže poćakulat sa "starim" cvijetnim znancima .
Nadam se da ćemo se tu češće susretati....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i tebi!!! Lijepo te je ovdje opet susresti.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je drago na fejsu smo većina nas, ali lijepo je neke ljude ponovo sresti ovdje, Giooiaa, vidim uspjela si, nadam se slikicama tvoje predivne bašće
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i od mene, pomalo se vraćaju stari članovi što mi je neobično drago
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Drago mi je da si ponovo tu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....nadam se i ja...
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
duuugo te nije bilo... drago mi je da si oživila temu, nadam se i sličicama tvog krasnog dvorišta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno,nemam rijeci ....uzivala sam u svakoj slikici
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Velicanstveno ! Kad bi imala carobni stapic zatvorila bi oci i rekla to zelim i ja !
I stvorilo bi se ! Ali ja nemam carobni stapic ! |
|
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, kao i uvek, vrt, jezerce,patkice...
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam moji dragi cvjetni prijatelji
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam prošetala po tvome carstvu i uživala......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tačno sam ostala bez riječi kao i inače.............svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gia,draga,ma tvoje patkice su tvoj zastitni znak,pa sad sam te po njima prepoznala,sta reci za tvoj vrt sem prekrasan,steta sto nisi cesce ,mislim sto odavno nisi stavljala tvoje lepe slikice,najvise mi se dopada ,pa nas vec patkice i jezerce,ali i cveckice su ekstra.
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prešetala se po tvom lijepom cvjetnom carstvu
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po ovoj vrućini sam posjetila tvoj vrt i lipo sam se osvježila šetajući po njemu e i čak sam rashladila umorne noge u pačjem bazenu i nisu mi branile he he he, pozdrav
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
Odgovori | Stranica 123 258> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |