Advent - Paris |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | ||
Adrija10
Novo sjeme Pridružen: 11 Lipanj 2015 Lokacija: Varazdin Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Lipanj 2015 u 09:42 |
|
Bravo za reportažu. Odmah dobih volju da odem :D
__________________ |
||
Sponzorirani linkovi | ||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Aralija, hvala na divnoj reportaži i divnim slikama Pariza. Vjerujem da si uživala!
I ja sam ga vidjela na kratko u isto vrijeme i ne tako puno kao ti. Kada dođem do slika stavit ću koju.
|
||
Rijeka
|
||
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nije kiki mislio na dubrovnik, vjerujem da za njega nije nikad ni čuo, mislio je stvarno za zagrebačku Dubravu jer oni kupuju đinđuve tamo. Lomio je jezik dok je na slabom engleskom objašnjavao gdje je to. Pojam Zagreb mu je bio tezak samo je uspio reći da je to glavni grad |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasno,a onaj čokoladni je sigurno mislio na Dubrovnik,jer osim za Dubrovnik i Šukera stranci ništa ni neznaju.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisam stigla do Pariza , grada ljubavi ! Hvala tebi da si me svojim slikicama povela na to putovanje .
|
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jako lijepa reportaža. Bilo je uživanje prošetati s tobom ulicama Pariza.
Ja odmah zamišljam kako je to nekad bilo. |
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Aralija za lijepo prikazano putovanje, drago mi je da si uživala na prekrasnom putovanju. Pariz je lijep u bilo koje godišnje doba pa čak i po zimi. Sigurno imaš još slika pa nam stavi još koju
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš mi je drago da si se lijepo provela i što si sve to podijelila s nama.Prekrasne slike,uživala sam .
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mari
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja stvarno sam uživala, da je bilo još pet dana nebi bilo zgorega, ali i ovako je predivno |
||
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasno i neprocjenjivo, blago ti se
hvala što si nam dočarala doživljaj |
||
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ja sam pomislila da bravar roni u mutnu Senu po ključ,drago mi je da si osjetila čari Pariza i žao mi je da si imala samo pet dana. Jelda da je očaravajuć! Ja sam sebi obećala još jedan đir. |
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i za kraj tipične zgrade Parisa
|
||
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je samo za dušu za džep nije od tisuću eurića pa dalje
Pokušala sam slikat i prodavaonicu cipela, izloga nema samo ostakljena vrata, ali unutra jedan kupac odnosno dama isprobava , oko nje šest prodavača (vidi se izvana jer je pala noć)zaštitar diskretno prilazi i nema od fotke ništa, a za cijenu ne pitajte, prava sitnica desetak tisuća eurića, prolazili smo i pokraj draguljarnice gdje je rado kupovala princesa Diana, ali u blizinu nismo mogli, fotku imam ali je ne mogu pronaći |
||
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovaj osmerokut je nulta točka od koje se mjere sve udaljenosti u Parisu, nalazi se na trgu ispred Notre Dame. Ali ona je postala atrakcija turistima ne zbog mjerenja udaljenosti već kažu da stajanjem na nju ispunjava se želja koju si poželio, pa tako je rijetko prazna da moraš zamoliti da se maknu da se slika, ali svi slušaju i bez pogovora se sklanjaju
|
||
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Eto draga Moon ja to pomislila kad sam se šetala, ukrala si mi misli |
||
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je nešto što me oduševilo, slikari nisu samo na Monmartu, ima ih svukuda, slikaju po pločnicima i uvečer svoje slikarije morju obrisati, jedna mi je posebna
|
||
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ljubavni lokoti....sigurno je onaj treći koji se umiješa dobar bravar
|
||
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Htjela bih podjeliti još par sličica, Sena rijeka koju premošćuje 31 most unutar Parisa, a zašto su zanimljivi. Uz svaku znamenitost u blizini je most za prelaz s jedne na drugu stranu, ali kaže se da je Paris grad ljubavi, a evo i zašto?....
Na mostovima se ostavljaju katanci (lokoti) zaključani a ključić se baca u Senu i tako je ljubav zaključana. (samo neznam ako pukne tko roni u mutnu Senu po ključ ) Dvije mlade dame upravo zaključavaju svoju ljubav Plovidba Senom je nezaboravna, Ako ste u duetu jedan gleda lijevu a drugi desnu stranu i na okretištu je obrnuto |
||
|
||
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |