IDEJE za decoupage-sa interneta |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Veljača 2014 u 03:01 |
Draga moja,makar imam 20 godina iskustva,veze i poznanstva,štand u centru grada,velika je kriza i prodaja ide jaaaaaako loše,gotovo nikako.Oni ljudi koji još rade ili nekim čudom dobivaju plaću,uglavno kupuju samo hranu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
srna
Novo sjeme Pridružen: 17 Travanj 2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divnooooooooooooooooooo imam ideju gde to mozete prodavati javite mi se u pp ili na mail
|
|
GarageART!
Novo sjeme Pridružen: 21 Travanj 2012 Lokacija: Zaprešić Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja 1734 reljefnu šablonu ili 3D otisak šablone možeš napraviti tako da preko šablone u debljem sloju naneseš boju ili kit za drvo. Šablonu pažljivo makneš i ostaviš da se osuši. Preko kita naneseš boju koju želiš, patinu i sl.
Ova slova su ti rađena s bojom, boja je nanešena sa malom špahtlicom u debljem sloju: http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/memo_plocica_za_bebe_luka_1/66635.aspx - A ovo ti je rađeno sa kitom za drvo, isto tako sa naneseno špahtlicom: http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/vjencanje_2/66641.aspx - |
|
Davorka1969
Novo sjeme Pridružen: 12 Siječanj 2014 Lokacija: Planet Zemlja Status: Offline Bodovi: 37 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
www.inspirello.pl
|
|
ella16
Nedavno posijan Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
haha.. ovo je mrak! taman tražim inspiraciju za zidni sat
|
|
Zagreb - zapad
|
|
mimi15
Novo sjeme Pridružen: 15 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz jednog izloga u Beču.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme pregrst ideja ovdje sada ne znam sto bih prije krenula ukrasavati ;)) divno
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ne treba.. pitat ću te već ako mi šta treba.. hvala
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još da je na našem jeziku....
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure u mom blogu mozete vda nađete sve sta vas zanima, slike,video, onlajn casove MOJ BLOG
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cao, to nije sablona, vec tehnika CIPKE ,pogledaj kod mene crep, il na to mislis, pa cu da odgovorim kako |
|
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana puno hvala na savjetu, ali me zanima da li ti znaš kako se napravi ono sa šablonom ne otisak već reljef?
|
|
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od koga mogu saznati, ko će mi opisati ili reći di da pogledan kako se radi sa šablonama ne otisak već reljef. Molim Vas, to mi se jako sviđa tila bi naučiti. |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke posto uskoro Uskrs, eto malo idejeideje Uskrs
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledajte ideju kako napraviti stalak za cvijeće:
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
3 D VIDEOVIDEO
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam ti novopecena u ovome, sta se tice nabavke..gledam svugde gde god odem, uvek nesto nađem, ima sada lepe korpice od 18 kuna u EMEZETI, ima u KONZUMU oggromne svece od 5.99,ubiti trebas da gledas svugda sta ima na popustima, i kupujem uvek svasta, pa neka ceka na red ,tako da nabavka ti je samo vreme potrebno, i novac naravno,jer nije jeftin hobby,jecer sam nabavila po 3 kn akrilne boje na rasprodaji, inace koristim kao sto sam i pisala boju za beton, svakakve tonere, cak i obicnu tintu |
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |