Razmjena salveta - komentari |
Odgovori | Stranica 123 48> |
Korisnik | |
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Ožujak 2014 u 17:46 |
I ja sam za razmjenu salveta,, možda na pp :)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
cupka1705
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako ste za razmjenu salveta,javite na mail mailto:cupka1705@gmail.com - cupka1705@gmail.com, pozdrav
|
|
Fifika
Novo sjeme Pridružen: 24 Siječanj 2014 Lokacija: Kuca Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakav, imam hrpu djecijih, al slaba sam sa "normalnim" salvetama. Stavicu slike cim budem imala vise vremena, jer ima ima dosta. I sad imam jedno pitanja, izgleda da sam mutava totalno. Kako poslati pp nekome??
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavi slike da vidim-o.
Imaš li možda salvetu sa ljiljanima? |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Fifika
Novo sjeme Pridružen: 24 Siječanj 2014 Lokacija: Kuca Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam dosta salveta sa djecijim motivima npr barbie, miki maus, mini, onda medvjedici razni... Da li je neko zainteresovan za njih, ako jeste da stavljam slike?
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko ima salvetu sa hrvatskom zastavom ili grbom, molila bih ....
Hvala unaprijed
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Salveta imam 8 kutija...kontam se početi baviti ovime!
|
|
crni petar
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
POZDRAV!Obavještavam vas da više nemam anđela na plavoj pozadini,bijelih magnolija i amarilisa.Stavit ću nekoliko novih kojih još imam za razmjenu.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim ako netko ima salvetu sa ljiljanima za pokloniti.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
crni petar
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo konačno sam stavila salvete za razmjenu.
|
|
crni petar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima.Nova sam pa mi oprostite početničke pogreške.Pokušat ću stavit slike svojih salveta za razmjenu.
|
|
cupka1705
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,
Ako imate salveta za razmjenu javite na mail cupka1705@gmail.com |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za razmjenu salveta koja ih samo skupalja i ne radi s njima , kolekcionar je >Tatjana Micak, nadješ je na Fejsu.
|
|
cupka1705
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prodajem salvete po 0,80 lipa . Inače ih sakupljam pogotovo stare. Ako je netko za razmjenu ili kupnju po 0,80 kn javiti na meil.
Pozdrav |
|
butterfly :)
Novo sjeme Pridružen: 22 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala =) |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oodgovor svima novima, salvete su enke loše, ima ih u 4 ili 5 trgovina, negdje su skuplje negdje ne, ali su inače salvete dosta lošeg kvaliteta, pa moše se printati ili salvetu gornju ako je loša - pogledati prema svijetlu, može se posprejati s lakom z a kosu. Na print se kapne voda, i ako se razljeva, loša boja, iako imam original, nije dobra boja, prvi put kad sam stavljala na platno, snijeg mi je poljubičastio, Znači za print is alvetu lošu posprejati.
Imate moju stranu i na pp pitajte što vas interesira |
|
manuelam03
Novo sjeme Pridružen: 28 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne moraju biti baš za decoupage, možeš bilo koje salvete, bitan je onaj gornji sloj i da ti se sviđa ;)
|
|
butterfly :)
Novo sjeme Pridružen: 22 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok cure, nova sam u ovome... ima pitanje u vezi salvetica, da li to moraju biti baš salvete za decoupage? ili radite i sa običnim salvetama?
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misliš na ovu: ako je to ta, dobili su ju u NB hobby&artu, dostupna je i u njihovom web shopu... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
manuelam03
Novo sjeme Pridružen: 28 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj u NB Hobby art, mozda oni imaju. I Chemaco
|
|
Odgovori | Stranica 123 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |