moja mica maca je za sve kriva |
Odgovori | Stranica 123 16> |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 00:15 |
crna-bjela kutijica i još perlice oko nje.divota! pločice su super,ali bilo bi dobro kad bi se okolo dodalo još malo boje tek toliko da se nevidi taj rub da se ne skuzi da je salveta. i dobro nam došla
|
|
Sponzorirani linkovi | |
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala klara ...naravno da sam za uređenje i dekor ja zaslužna ...
moj suprug je više zadužen za marketing a zajedničkim snagama radimo rasporede u APP ... premještanje namještaja i ostalo |
|
happy ...happy ... :))
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem želju... a vjerujem da će tako i biti i da će se dobar glas daaaaaaleko proširiti, jer su apartmani zaista ko bombončić... pretpostavljam da si bila glavna i odgovorna za uređenje i odradila si velik i odličan posao... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajoooooj pa što nisu došle ...čudno,moje je stiglo jučer.
ma doći će sutra... sigurno |
|
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suza još ništa od salveta, valjda nisam takav baksuz da ne budu ni ove stigle do mene. Ma nema veze budem ih kupila u utorak na sajmu.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala sarajka ... magnolija nadam se da će tako i biti
|
|
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve prekrasno.želim ti toliko gostiju da nećeš znati kud udaraš, a onda zimi odmaraj
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke na divnim radovima,ona pločica sa otvorenim škurama je prelijepa,čestitke i za prve goste,da ih bude što više želim ti od srca
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala morema ...
|
|
|
|
morema
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pločice su prekrasne, moji omiljeni morski motivi
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala curke
tifany ... suprug je doktorirao na bušenju pločica ... mali borer za beton i ide ko podmazano ,do sad još nijedna nije pukla klara ... i moraju bit ko bombončić ... iiiiiiiiii ... moram se pohvaliti ...jučer sam napravila prve dvije rezervacije ... ovaj vikend i za dva tjedna imam goste u apartmanu ... yeeeeeeeeeeees !!! kreeeeeenuli smo i prije Uskrsa kako je planirano... |
|
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
micek,
pa ti si doktorirala na pločicama... preeeeeekrasne su... već sad vidim da će apartmani biti ko bombončić... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neopisivo lipooooo
a kako probušiš rupice na pločicama?
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u Crikvenici Gogs ...
www.apartmani-moretto.com imam puuuuuuno mjesta i puuuuno kreveta za koloniju teta |
|
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve si ti to krasno prezentirala ali još ne znamo gdje se tvoji apartmani nalaze. Ako ne budu dovoljno popunjeni otvori "koloniju" za nas tete salvete
|
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala kerber ... ima jooooooš ... samo da se posuše pa slikam.
|
|
|
|
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što si se raspištoljila...svaka čast...krasne pločice |
|
suza1801
Opcije poruke
Hvala(0)
|
thnx cure … svima jani … tvoja pohvala mi puuuuuno znaći ! nadam se da ćeš brzo osposobiti comp. pa nam se vratiš … pusa klara … ma nije turbo pogon … samo me vrijeme stiska,već sam
napisala da su apartmani prazni,nijedne slike nije bilo … za svih 6 APP mi treba 30 tak komada okić … samo ti kradi … drago mi je da sam nekome inspiracija Tara … hvala mačko … P.S. danas ti stižu salvete,nadam se ako poštari požure ! Gogs … ma spavam ja , nemaš brige … ručice me uopće ne bole ….
ali okice će mi ispasti,ne toliko zbog radova nego zbog buljenja u comp. … mail…
web stranica …oglašavanje … već me glava boli ha ha ha … sarajka … eto nađe se vremena … mora se sve urediti prije
nego gosti stignu! sarita … hvala draga Mima … hvala na pohvalama … htjela sam nešto jednostavno i
ispalo je super maris …hvala hvala hvala … |
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |