Samobor |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | ||
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:02 |
|
bila sam u Samoboru (na Taboru) prošli vikend, nisam ništa fotkala, al moram vam reć da je predivno...
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivno Andrea, ma doći ću ja jednom u to tvoje prekrasno mjesto, a onda ima da mi sve pokažeš uživo.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prelijepo. U Samoboru, u koji smo nekad često išili, nisam bila dobrih 45 godina! |
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Andreice na .....
|
||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Andrea predivno sve bravo
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasno
|
||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nedeljna šetnja...
U centru iznenađenje za sve, a posebno djece... u kavezu... ... i Jurek i Katica Narodna nošnja |
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To smo znali i mi stariji ali mojoj kčeri se jela pizza i morali smo joj udovoljiti, a onda smo sebi "U prolazu" udovoljavali dvostruko.
|
||
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svim ljutiteljima cvijeća i onima koji će to tek postati želim SRETAN USKRS i pozdrav iz sAMOBORA |
||
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Andrea pa kaj su se tete salvete preselile v Sanobor? Moram na kavu, pa sad i mogu, imam tutača... samo da prođu blagdani i ročkasi ...
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidim ja da tebi treba voditelj po Sanoboru! U Rubelju nema baš ništa tradicionalno na meniiu iz ovog podneblja!!! |
||
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Blizu blizu, kod Rubelja smo papali i pili kavicu
|
||
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Baš je super,kad sam ja zadnji put tamo bila nije tako bilo,ali drugi put kad ću u samobor sigurno ću tamo na kavicu!
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Samo ti dođi pa ću te odvesti... "Tom" na putu između Trga i kina! Kod drugog mosta na Gradini... Pretpostavljam da si već tu pila kavicu! |
||
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gdje je ovo (znam da je u Samoboru, ali)? I ja bih tu popila kavu.
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne samo da je ugodno, već je jako lijepo uređeno, nadam se da tamo piješ kavicu u nekom još ugodnijem društvu. ....?
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jedno ugodno mjesto za ispijanje kavice....
Mislim da se slažete sa mnom!!! |
||
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Fotoaparat u ruke i fotografije na forum
|
||
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lily, ja sam ti na Gizniku, Tabor mi je uže susjedstvo.
Tija, nema problema, pošaljem pp, a i ja se ovog proljeća spremam do Vž, pa da se najavim. Pčelice, svibanjse svečanosti su predivne, a i duhovno bdijenje. Ne znam kad pada, ali bdijenje ne propuštam, iako se ne prijavljujem kao sudionik... Baš su ovaj tjedan sadili opet maćuhice na gradskim površinama, a tulipani lijepo počeli nicati. Izgleda da opet imaju neku kombinaciju te dve biljke, jedva čekam da vidim kako su iskombinirali! |
||
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svakako ću se javiti, vjerovatno u 6.mj ću dolaziti na Tabor...ali se nekako nadam da bi i prije koji put došla...
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |