SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori | Stranica 123 61> |
Korisnik | |
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 17:50 |
toooo,čuvaj se
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga sva sreca svijeta neka vas prati..cuvaj se
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka bude živo i zdravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se čestitkama
|
|
ANĐELKA
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago naše sunčeko čuvaj nam sebe i bebicu, bit će vremena za sve. Mislim na tebe i naravno da će sve biti o.k.... |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iskrene čestitke! |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe vijesti Sunčeko, držim ti fige da sve dobro prođe
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti odlični, a posebno su mi slatki oni kamečići i balerine!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slabo navracam u ove teme...ne zato sto ne zelim,vec sto se razbolim svaki put gledajuci sve ove ljepote!! ...
Radovi su ti fantazija ....a zelim ti sve najbolje u trudnoci!! Cuvaj se!! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pazi se i neka te maze
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon će Filip dobiti društvo ,držim fige i uživaj u najljepšim danima koji ti slijede ... pusa
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam na trudnoći,samo ti miruj i mazi bušu....za nove radove uvijek ima vremena.
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage curke, sorry što se nisam javljala cijelu vječnosti...prvo je došlo proljeće pa su sve tete tražile gomile novog nakita a sad sa trudna 3,5 mjeseca i od prvog dana ležim zbog očivanja trudnoće pa....opet ništa od novih radova...nadam se da ću do Božića biti bolje i pa će se i inspiracija vratiti....
Puno vas sve voli S. iz Rijeke |
|
http://www.ljeto.info
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je meni promakla ova zadnja tura radova?
stvarno ti to sipaš kao od šale. a očito tako i radiš kad ti je sve tako lijepo!
|
|
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
morski radovi...krasno....
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve super, daska naj, naj...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje si ti nama ?
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja nisam stigla komentirati do sada, a već su se pojavili novi radovi. okviri su mi baš njam, preslatki, oba. po par puta sam se vraćala da vidim koji mi je ljepši i ne mogu se odlučiti, a od novijih radova, daska definitivno plijeni sve moje simpatije
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem Natašu, sad sam sve ponovno pregledala i uživala
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, tebe kada nema, nema, a kada dođeš, onda nas oboriš sa nogu totalno, nema rada koji bi se mogao izdvojiti...svi su fantastični...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Odgovori | Stranica 123 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |