Online kupnja |
Odgovori |
Korisnik | |
Bucek
Novo sjeme Pridružen: 31 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 21:22 |
Nataly nema na čemu i da imam iskustva s tim vrtnim centrom i mogu reči samo riječi pohvale što se tiče kupnje u živo a ovo još nisam isprobao jer sam blizu pa mi je jednostavnije otiči do njih nego naručivati poštom, eto!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na informaciji mali kaktus. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly,to je rasadnik u mojem selu,ja sam ga već par puta spomenula,ali nisam reklamirala.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bucek. Imaš li iskustva s tim vrtnim centrom? |
|
Bucek
Novo sjeme Pridružen: 31 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na čemu Sarajka ima se što vidjeti, nečete požaliti!!!
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Bucek,svakako ćemo pogledat
|
|
Bucek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav prijatelji, neznam dali sam na pravom mjestu stavio ovu temu(ako nisam znam da ću ubrzo dobiti poruku;o)) ali eto saznao sam da je vrtni centar Iva iz Štefanca otvorio online stranicu gdje možete kako oni to kažu klikom doči do vrta,eto Vam link pa slobodno malo prođite kroz ponudu možda nađete nešto baš za Vas, šalju poštom tako da nema veze u kojem djelu ljepe naše se nalazite, lijep pozdrav!!!
vrtnicentariva |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |