Bugičine slatko - slane stranice |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Svibanj 2016 u 17:50 |
Puno hvala na pohvali. Navrati ponovo, iako sad dosta rijetko pečem, a još rijeđe fotkam.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice...ne samo cvjeteki nek su ti i kolači za 5
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehe... smrcko draga, ti puno radiš i zasigurno ne trebaš dijetu. Kad se sjetim svih tih lopata i inog što koristiš redovito...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sad kad sam na dijeti uđoh ovdje
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na čemu, drage moje smrcko i arčik.
Klempice mi zvuče ukusne, nisam ih nikad radila. Zavisno od veličina kuglica za rotije, ne radim prevelike - mislim oko 5 komada. Uvijek radim barem pet recepata, dakle od 1000 ml brašna.
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala...koliko obično ispečeš od 200gr brašna.. |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bugi.
Ja sam nešto slično pravila sa mljevenim dinstanim mesom, kao ove štrukle. To bi se prokuhalo u vodi i onda stavljalo bjeli luk i vrhnje ili mileram. Zovem to klempe. |
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Rotije koristimo umjesto kruha za razno razne sendviče sa salamom, sirom, svježim paprikama, ploškama kuhanih jaja... sve što voliš, lijepo smjestiš na polovinu, a sa drugom poklopiš i dobar tek. Volim ih pojesti i same, bez ičega, a najdraži su mi sa dimljenim kareom, sirom i ajvarom.
Štruklice su punjene svježim sirom sa malo kiselog vrhnja, kuham ih na juhu, a kako jedan od sinova tako ne voli, uvijek jedan protvanj zapečem u pećnici... poslažem ih na pleh, prelijem posoljenim kiselim vrhnjem, stavim zapeći i to je to.
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što staviš u te Rotije? Motaš li nešto u njih?
I što ti je u onim pisamcadima za juhu zamotano, štruklima? Kuhaš to u juhi ili kako? |
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odličan je i ukusan... a ide ovako:
200 ml brašna 1 ravna žličica sode bikarbone soli po ukusu 1/2 šalice tople vode (oko 1 dl, možda i malo manje) Sve zamijesiti, a ako se tijesto lijepi, dodati brašna...pokriti i ostaviti da odmori deset minuta. Trgati komade željene veličine, oblikovati u loptice, razvaljati i peći na zagrijanoj tavi, minutu-dvije s jedne strane pa isto toliko s druge...dok ne dobije "točkice". Pečen roti odložiti na tanjur i nauljiti ga s malo maslinovog ulja. Naravno, ako volite maslinovo ulje. ... jednako ukusno je i bez premazivanja. Može se izostaviti i soda, uopće ne smeta, jednako je fin. |
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehe, da mi bar jesi prvi susjed. U svakom slućaju, drago mi je vidjeti te ovdje.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@bugice, malo gledam ove tvoje kolačiće i odmah mi skoči
šećer. Baš dobro da mi nisi prva susjeda, polovicu bi ti pojeo dok bi rekla
keks . .
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |