Vrt katrince |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
marijankica
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:52 |
lijepe biljćice
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katrinca dobro došla, dugo sa nama tipkala i svoj vrt slikala da mi forumaši uživamo u ljepoti! Jezik nam sigurno neće biti problem, jer nam je zajednička ljubav prema cvijeću. Achillea je prekrasna, ja ih godinama tražim i prošle sam uspjela nabaviti nekoliko sadnica, roze/crvena, bijela i jedna ? koja nije cvijetala, joj nadam se da je žuta kao ova tvoja, ona je mrak.
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katrinca dobro nam došla!Ne brini za jezik važna je zajednička ljubav a to je cvijeće.Vrt ti je prekrasan.
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka.......nadam se da će koja sijemenka završiti i kod mene.......pusa
|
|
Jasenka
Mladi grm Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla... vrt je prekrasan
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna achilea, baš volim taj cvijet, i ako bude sreće, slijedeće će godine cvasti i u mom vrtu
|
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katrinca dobro nam došla a vrt je prelijep
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katrinca dobro nam dosli! vrt van je prekrasan
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt ti je prekrasan katrinca i dobro nam dosla i dugo s nama ostala
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katrinca.........vrijedne ruke.........i lijepi cvjetnjak.........bravo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Njih jako volim, uvijek mi razvedre dan ovako jarko zute.
Ja imam tu boju a i rozo/ crvenu (koju vise ne mogu nigdje naci).
Definitivno na mojoj top listi cvijeca.
|
|
katrinca
Novo sjeme Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katrinca ovo je predivna, predivna slika, samo tako nastavi, a tek kad Triša vidi ovu plavu ljepotu.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
katrinca
Novo sjeme Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li dobro fokusiras kada slikas?
Boje su tu ali detalj je izgubljen.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad trebam pitati,koju kameru koristis? Nazalost opet izgleda mutno .Digitalna i koja rezolucija?
Ja svoje stavljam na medium i jako je dobra kvaliteta. Normalna idiot kamera. Canon IXUS 700 http://www.cameras.co.uk/details/canon-ixus-700.cfm
|
|
katrinca
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavljaj slike ovdje jer je ovo tema o tvom vrtu tako da cemo znati gdje traziti i gledati nove slike koje ces slati.
Nemoj ih smanjiti jer necemo onda moci vidjeti detalje tvog prekrasno vrta.
Sto koristis za slanje slika na ovaj forum?
Ja koristim http://www.imageshack.us/
|
|
katrinca
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je drago, da sam čula za vas!
Fotke ču pomanjiti, a ne znam...što bi bilo bolje? Ili da stavim fotke u temu ili da jih naljepim ovdje? |
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |