Biljke za sjenoviti vrt |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Kolovoz 2015 u 10:30 |
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitajte malo prve stranice ...nema puno teksta.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na prijedlogu
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja Sam imala duplu vodeniku i bila je odlična. Baš joj je odgovaralo takvo mjesto.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mikice, hvala! Dala si mi ideju sa srdašcima, a provjeriti ću i za azaleje.
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja mama ima dio okucnice na sjevernoj strani i sjecam se da je godinama imala srdasca, djurdjice, umjetnu travu, par ruza i bijele ljubice koje su se toliko namnozile da ih je na kraju maknula. Sada tamo ima hostu, jaglace, macuhice, preslicice i borice. Mislim da azaleje isto cvatu u hladu...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je još gore, totalni hlad ali ne od drveća nego je u pitanju sjeverna strana kuće i vječiti propuh.
|
|
andje
Novo sjeme Pridružen: 07 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična tema, i kod mene nema sunca tj ima ga vrlo malo pa mi ništa ne uspijeva.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čini mi se da ste svi zaboravili (ili ja nisam vidjela) na Heuchere. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz mog skromnog iskustva, za sjenovit vrt - uglavnom biljke koje ne cvatu i, možda, hortenzija...
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan tepih tekel!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je caragana arborescens
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakve su biljke u teglama u dnu slike? |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da u mom vrtu ispod jednog velikog hrasta,to je zapravo matični nasad za uzimanje reznica
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa ti je ova slika Tekel, jel to u tvom vrtu?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
tekel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://s1003.photobucket.com/user/tekel_photo/media/oglasi/DSC06827.jpg. -
|
|
tekel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedan fora bršljan za sadnju u sjeni hedera helix erecta,kultivar koji raste kao grm ne puzi i ne prima se,naraste oko jedan metar ali se visina može i održavati na željenu visinu jednostavnim zakidanjem vrhova koje istovremeno potiče i bočno grananje ,odlično podnosi hladnoću i razne tipove tla
http://s1003.photobucket.com/user/tekel_photo/media/oglasi/DSC06824.jpg. -
|
|
tekel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najzahvalniji pokrivać tla za sjenu je pachysandra terminalis i njeni varijateti
|
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milsim da na toj fotografiji ima i koprive.
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |