VELJAČA - nominacije i pobjednici |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:16 |
kako to da ovoga više nema... ideja je bas super bila
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maredelmare, Slavica i Sanjam: danas su vam odaslane kuvertice pa javite kad stignu
I hvala svima još jednom i na čestitkama i na salveticama |
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice, ti samo šalješ salvetice Kami, a Kami će svoje dupliće poslati tebi jer je tako odabrala! Samo razmijenite adrese vas dvije i dogovorite se!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke pobjednicama, nadam se da nije kasno, ali nisam prije bila u mogućnosti javiti se!
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam pobjednicama,s obzirom da sam već danima bez laptopa jer je u kvaru a do sinovog kompića je problem doći nisam se mogla prije javiti.Koliko kužim,neka su pravila izmjenjena pa sad više ne znam kome šaljem salvete!Izzy,pomagaj,a curice neka pošalju adrese na pp.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gle, sad smajlići rade!!! Ja stvarno trebam na nekakav pregled! Ja i moj komp, očigledno...
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A Bože mili, tebe Izzy! Pa znaš kako se ovde kaže ako imaš tijaru: "It's O.K." Šalu na stranu, meni je ono bila naša, ako ne najlipša missica, onda bar tu negdje-ne zato što je iz ovih krajeva.Uglavnom, konačno skontala: ja Kami adresu, ona meni.
Pozdrav, meni-tebi-nami-vami |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami čestitam!
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
malo sam u gužvici pa ne stignem ni svoje radove staviti, a kamoli iskomentirati sve što mi se svidjelo po galerijama maredelmare: s obzirom kako su se potencijalno mijenjala pravila i završetak ovog kruga natječaja, to je meni sinulo da vas 3 dobijete paketiće od mene, ionako je bilo neizvjesno... izzy: ma, lako za smajliće, glavno da nije lenta jer bi se vjerojatno oplela u nju ili ju origamirala edit:ajme,vidi ga u potpisu što je smišan |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Maredelmare - ajme koji govor a tek si prva pratilja! Šta bi bilo tek da si pobjednica sa tijarom?!?! Lijepo si sve ovo napisala, onako od srca i hvala na tome! Da te ne zbunjujem previše - ti šalješ Kami salvetice, a Kami je odabrala poslati svoje salvetice prvoj i drugoj pratilji (tebi i Slavici) te Sanjam kao "zadnjeplasiranoj" među najboljim radovima!
@Kami i Slavica - nisam uspjela nikako staviti pobjedničke smajliće u vaš potpis jer se negdje vide, a negdje ne - ne znam do čega je pa čekam Adminovu pomoć! Na putu su, samo malo zapeli u prometu! |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i nakon ovih tvojih rijeci samo si mi i potvrdila da si prava!!!!
cestitke pobjednici i naravno dragim pratiljama!!!! svi ste bili odlicni!!!! |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami čestitam ti na pobjedi i iskreno, bojala sam se da ne budem pobjednik nakon onih nekih drama, jer sam mislila kako će onom ko pobijedi bit teško. Ja bih se zbog toga zapetljala s lentom, a ti je po tvojim postovima sudeći odlično nosiš i zato i trebaš biti i jesi pobjednica.I zato ti svaka čast! Što se tvojih nominiranih radova tiče, oni su se meni svidili još kad sam ih vidila u tvojoj galeriji zbog maštovitosti, zato što se jednostavno svaki mora pročitat prije nego staviš čašu na njega...mislim da sam ti tako nešto i napisala. Samo moram ti reć, osim što si me traumatizirala borbom prsa o prsa , hehehehe, i sad mi to radiš..cccc...-Izzy i ti ste me sad totalno zbunile i ja ne znam ko kome više šalje salvete.Ajde, budite dobre pa mi objasnite. Kome ja šaljem salvete, Kami ili kome drugom? Sorry na glupim pitanjima al cili dan sam bila u susjednoj državi, sad sam poprilično umorna pa mi mozak radi lošije nego inače.Čestitam i ostalima na nominacijama, ja sam teškom mukom izdvojila svoja dva favorita.
Zato zahvaljujem svima onima kojima su se baš svidili moji radovi, ono- malo više od ostalih , i što su zbog toga glasali za njih, jer sam i sama vidila da je teško izdvojiti jedan rad. Već me strah nominacija i kako ću se iz omiljenih galerija morati odlučit za jedan rad, ajme!!!Maslačkici i Mnataši se zahvaljujem na nominacijama, jer kako se kaže "nije bitno šta ti kaže, već ko ti kaže", pa po tom sistemu kad sam vidila ko me nominirao...to mi bio najveći kompliment. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Linaaa
Već proklijao Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke svima
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam pobjednicama!
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam pobjednicama a ostalim sudionicamana prekrasnim radovima
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitam pobjednicama!
Zaslužile ste svoje pehare! |
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I od mene čestitke pobjednicama!!!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke pobjednicama
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke pobjednicama!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najljepše čestitke pobjednicama
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |