Pakujac |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Rujan 2010 u 01:55 |
Natalija može li malo sjemena od plavog pakujca?
Waterlily također bi voljela ako imaš još sjemena od svoga pakujca, pa ću odmah imati i žuti.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam sjeme od ovih, al malo su mi pomiješani sa žutim pakujcem.
http://img196.imageshack.us/img196/6140/dscf2417t.jpg |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može rado pošalji mi adresu!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić nešto je ostalo, može trampa?
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dosta skupljenog sjemena pakujca ( 5-6 vrsta po boji i veličini).
Ako ga netko želi neka pošalje adresu. Natalija, da li imaš sjeme od onog predivnog plavog, luda sam za plavim cvijećem. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Natalija , tek sad vidim kakvu si mi ljepotu poslala ! Nadam se od sve srca da cu uspjeti u uzgoju ! Ja pakujac do sad nisam poznala ! |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znaš kako kažu - nikad nije kasno
stvarno nisam stručnjak, netko je otvorio temu o sijanju pakujca na trajnicama ili vrtnom netko je (na otvorenoj temi) napisao da će sada posijano cvjetati već dogodine tako da mislim da možeš sada posijati a i ponavljam - ja sam jesenas posijala sjeme pakujca po dvorištu i početkom ljeta sam primjetila male biljčice - pakujčiće koje pokušavam održati na životu povremenim zalijevanjem vjerujem da će preživjeli cvjetati dogodine na proljeće |
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija stigle sjemenke reci mi je li kasno da koju odmah posijem
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se javljam-NUDIM sjeme pakujca miješanih boja,nabrao sam skoro 10 dkg pa dijelim zainteresiranima ili mijenjam za nešto .Zainteresirani šaljite na PP adrese
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam posijala pakujac koji mi je Natalija poslala , sad mi ostaje da čekam....
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ima još koja sjemenka za mene.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, danas stigle sjemenke pakujca!!!!!
Hvala, hvala!!!!
Kada ga je najbolje posijati?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Viš kako mislim na tebe.Dobro da nisi muško,ko zna šta bi ljudi mislili
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala shasha više je i vrijeme da ju ulovim
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna,Iris ganja tu biserku već poduže..Ako ne znaš kud ćeš sa njim pošalji Iris.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantlover i natalija, ako još imate sjemenki pakujca, javljam se! Baš mi je krasan, a nemam ga!
Mogu vam poslati mladice ukrasnog grma biserak (symphoricarpas)!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš čudno...a dosta članova na forumu ima pakujac
idem ja otvoriti temu pa da tamo skupimo informacije
|
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam zamijetio da ima u Vrtno cvijeće tema o pakujcu, pa samo da ovdje pitam može li mi tko reći kada da posadim sjemenčice što sam dobio? Sada, u jesen ili?
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dogovoreno
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmo na kavu pa donesi meni koju sjemenku
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |