Potunia - petunia spp |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Lipanj 2014 u 16:20 |
a evo i par petunia sa zanimljivim šarenim cvijetom koje mi rastu drugdje u cvjetnjaku:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jednog dijela mojih petunia u kombinaciji na jednom starom panju smreke:
[/URL]
|
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepa kombinacija i lijepo izgledaju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/slike_od_clanova/potunija_14/69067.aspx][
ja imam identičnu kombinaciju kao i prošle godine..ali nadam se da neće biti isti ishod kao i prošle godine |
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija...prelijepe su ti
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da to je obična grmolika petunija
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su ti lijepe aralija.....kad malo moje stasaju i oporave se poslije kise, bacit cu koju fotku jer su mi posebne ove godine nijanse koje je admin odabrao za sijanje....jednostavno ne mozes odluciti koja je od koje ljepsa
p.s. admine, one tamno plave duple, (sto sam uzela na druzenju...mislim iz zadnjeg plastenika) jesu li to petunije?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ih ove godine sadim prvi put nakon dugog vremena.kupila sam kod našeg admina.za sada su jako lijepe,samo neznam kad i s čime trebam početi gnojiti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ne znam što bi drugo moglo biti..bile su zdrave..bujene i samo odjednom su se počele sušiti..kad sam gurnula ruku u tegle, zemlja je bila jako mokra....aaali, reći ću vam iskustav od ove godine....možda sam opert uzalud bacila novac
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mora biti da je voda iako je vrlo vjerojatno čim pitaš
Zemlja se treba prosušiti prije slijedećeg zalijevanja, naravno ne da bude suha-suha i list poklepit nego prosušena. |
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma nema problema...hvala ti...dakle, samo si mi potvrdio da sam ja svoje prošle godine ubila vodom ..aaali svejedno ssam ih opet uzela par kom za probu..tolko su mi predivne da im ne mogu odoljeti :-)
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opa....onda mi ih treba vise...imam takva 3 cvjetnjaka na balkonu od 4,5 metra....+ dvije za bocnu stranu gdje mi je mali mislim 60 cm.....mozd i manji....nekih 17 kom ukupno....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
5-6 komada
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja stavila u gredice ono sto sam ti mlatnila na druzenju....odlicne su iako je jako kisno.....sad cekam subotu da ubacim na balkon
e, da cvijetnjaci su mi 1.2 m dugacki kolko da stavim u svaki? mislila sam da su od metra...ali su ipak veci....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvo je stanje ove godine, tko je sadio potouniju???
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti Lu Lei nisam vidio tvoje pitanje....
Potunija voli umjuereno zalijevanje i treba izbjegavati suhu zemlju, to znaći da zemlja treba biti lagano prosušena prije slijedećeg zalijevanja ali ne 100% suha, nego neka ima malo vlage u sebi. To vidite i po listu jer ako je biljka žedna list će se poklepiti, a to nije dobro. |
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine, kako pravilno zalijevati potunie a da bude ok? Dati vode kad se zemlja posusi, ili?
|
|
Lu Lei
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh moje su odavno umrle...zapravo ja sam ih ubila vodom:-(((
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |