Malo smo se ponovili... |
Odgovori | Stranica 123 49> |
Korisnik | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 22:17 |
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji noviteti u zadnje vrijeme - nešto iz filipjakova, nešto s pijace, nešto iz trgovine...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vanja hvala
milice "mi smo je kupili...", malo se šalim , nemoj mi zamjeriti, ali nemoj mi sa "vi"... u jednoj lokalnoj trgovini biljkaka i ostalih stvari potrebnih za njihov uzgoj, prošli tjedan ih je bilo i u intersparu, na akciji, ali dok sam došla tamo, nije ih više bilo, a u ovoj trgovini su bila samo 2 pakovanja, izabrala sam ovo jer sam na gomolju vidjela naznaku kvržice iz koje se razvija stabljkia (ostalo mi u sjećanju što je voki napisao u temi o njima) |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, gdje ste kupili gloriosu ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni pokloni
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji rođendanski pokloni , napokon su me prokužili i ove godine većina mi je poklonila "zeleno i šareno"
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam i ja rekla...e zato idem u trgovinicu u kojoj su samo namirnice, ili samo roba ali za inat uvijek se nađu neki cvjetnjaci ili neke ukrasne teglice....inače sam nezaposlena pa baš i nemam nekog izbora, ali nikad mi nije žao dati zadnju kunicu na koji cvjetić ili lukovicu, sjemenke...http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot77.gif
Bit će para. pu pu pu da ne ureknem Franjice orhideja me ostavila bez riječi, a i tvoji kaktusi/sukulenti Pčelice. I sad sam se sjetila kad mi je bio rođendan dragi me odveo u vrtni centar i mogla sam dobit isto to, ali ne ja izaberem sasvim nešto drugo što ne znam da li će mi uopće uspjet. Medinilu. Sad sam sama sebi rekla više ne kupujem ništa za što neznam kak uspjeva. Ali uvijek je lijepo donest nešto slatko i novo tko malo ko ima. |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj forum ima magicnu moć da moram pregledat sve teme na koje naidjem od prvog posta pa zaglavim ovdje do 4 ujutro
upravo sam napasla oči i baš kad sam danas nakon shoppinga pomislila da mi je dosta i da neću imat kud sa tim, privuku me nove stvari inače, kad u centrima zalutam "slučajno" kraj cvjetnih polica MD samo zakoluta očima, kao istreniran otkad me uhvatila groznica ali danas je bio dobar pa me odvezao do brico store-a, rekao da me časti i izgubio se mislim da je doživio šok kad se vratio i ugledao me sa vrećicama svog tog sjemenja... nisam imala srca navaliti na lukovice i samo da kažem, okrutno je što napravite čovjeku, sreća pa se još koliko toliko mogu kontrolirat jer su mi prihodi prilično ograničeni samo se nadam da neću istrenirati MD kao pojedine SM jer mi neće biti kraja |
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izgleda da nam je časopis na meti odmah poslije cvijeća - pozdrav društvu uz brojke
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan poklon franjice
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... ma nema dražeg dara nego djetetov, zar ne, pa zato i princ na slici sa novom žuuuuuutom ljepoticom
pa onda ipak malo investiranja u kopanjice i teglice |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Noviteti su super pčelice, odmah će ti biti ljepše na radnom mjestu.
A ne mogu da ti ispričam nešto o knjigovođama:
Ima jedna izreka: Rodila majka dvije kćeri: Jedna vrlo uspješna, a druga knjigovođaovo je samo mala šala - više se odnosi na onaj časopis na stolu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kolegice hvala
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sukulenti i kaktusi, ime im ne znam, ali zato mi je taj časopis na stolu jako poznat
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
P.S. Bit će više tvojih nego mojih vršnjaka.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke od srca! Hoćeš li ovaj weekend biti u Rovinju. Ja ću prisustvovati u nedjelju maloj feštici u Balama pa bi mogao naići.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke Brbe .
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke brbe i od mene!
Ako se još nečime počastio to je vjerojatno napisao na nekom drugom forumu, mi smo tu ipak samo cvjetoljupci, jel tako!?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brbe čestitke, počastio si se vjerojatno s još nečim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 123 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |