Mojih ruku djelo |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Maja1985
Pustio korijenje Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 14:45 |
Radovi su ti mrak!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam gdje sam bila ranije da ovo nisam komentirala, ali vjerovatno sam toliko ostala bez riječi da nisam znala šta napisati osim
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mren, sretan ti rođendan! |
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja tacna i dalje stoji na stolu i služi za voće mjesto mog tanjura tak mi je ljepa da mi ju je žao pospremit da se ne vidi
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
??????? ili ajde primi se posla, hoćemo nešto novo !!!! |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi ,a stolice bolje od originala .
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem od riječi do riječi sve što je jani napisala... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga - ova tvoja čestitka je prekrasna, meni se jaaaaaako dopala Hvala od srca i isto želim i tebi i svima ovdje na forumu
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mren
Već proklijao Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na lijepim riječima.....nekad kad pogledam vaše radove i radove drugh majstorica pomislim, šta ja ovdje radim, nepripadaju moji radovi tu , nisu baš dobri, tako su bezveze, obični,...a onda samo par riječi,i ja sam sva ko paunica, odma se šepurim... hvala vam....radi vas imam volje nastaviti dalje......
žao mi je neznam postaviti nikakvu božičnu čestitku,al želim vam svima od srca da vam se ostvari ono što se nitko nije sjetio da vam poželi,a što iščekujete nikome govoreći, nek ta tajna što vam je u srcu, neizrečena, što je samo vi znate, bude ispunjena... lijepo se počastitemalo dremnite s ovim nemojte pretjerati, popijte taman dovoljno, koliko treba,to sami odlučite, poklončiće otvorite,u ponoć poljubite one najdraže i recite im one male slatke riječi nazovite one koje volite a nisu pored vas,a ja vam svima šaljem puno sretan vam Božić i puno zdravlja , sreće, veselja, novčića u novoj godini od srca svima želi Renata!!!! |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast na svemu, a posebne pohvale na prvom dekorativnom slikanju. Jako lijepa je kutija i nikada se ne bi reklo da ti je to početnički rad
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
salomon
Pustio korijenje Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj prvi tanjur je divan, obavezno ga popravi jer je prava šteta da to ostane neiskorišteno. Stvarno je savršen :)
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mren,kutija je predivna,pittorico također
|
|
crvena dalija
Mladi grm Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mren tvoji radovi uljepšavaju moj blagdanski stol sve ču poslikatb ustvari natjerat ču kčer da to napravi i da mi stavi slike i radova od prije,ona je tako napravila največi dio posla oko priprema i pospremanja nadam se da ču i ja skoro doči k sebi za sad nema pomaka ,u dnevnoj bolnici nekaj malo mrljaju a poslje blagdana bi trebala na klasičnu hospitalizaciju ,ali vidjet čemo što če bit. radovi su ti prekrasni svi od reda želim ti SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ te mir i zdravlje svi tvojima veliki
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijica je apsolutno savršena
|
|
mren
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mren
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mren
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mren
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mren
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |