Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori | Stranica 123 37> |
Korisnik | |
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 20:44 |
The impossible is often the untried.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je lijepo vidjeti slike tvoga vrta, a pogotovo s hodajućim cvjetićem. Celer si je našao super mjesto, onako lijepo čisto i zaštićeno kamenčićima, ma neka si ga ostavila. Vatreni trn tako lijepo dominira, milina ga je vidjeti
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slazem se,cvijece je krasno ali ova slatka curica je najlipsi cvijetic i najvece veselje
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oh krasno je,ali cvijetak u ljubičastom.....
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dusa malena,ma jel ima nesto lepse?????
Preslatko prelepo.... Draga ostatak je samo u senci ove prve slike zalazak sunca je isto uhvacen u najboljem trenutku,celer ..eto kako lepo izgleda ..ma sta da nabrajam kad je sve lepo |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se ostalima, svratim i uvijek se divima, ali ovaj maleni cvjetak je ipak najljepši
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam ja ovaj vrt i ranije, ali je drugacije kad se nesto vidi u zivo, a to se dogodilo jucer. Onak, brzinski, i uz par kisnih kapi prosetali smo vrtom, zaobilazili celer koji se lijepo rasprostire po kamenju,napravili krug oko kamenjara, ali bez preslatkog cvjetica. Ima jos poprilicno toga u cvatu, sve frisko okopano i uredeno. Lijepa roza potentila, rijetko se viđa po vrtovima, a crvena.....hm, i moja se osusila, izgleda da su ko mimoze.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joojj, želim da moj vatreni grm kad poraste bude baš tako divan kao tvoj. MKaktus mi je predlani poslala reznice i sad je već krasan sa dvije grane pune bobica a preko ljeta je bio ko snjeg.
Zna se tko je najljepši cvjetić u tvom vrtu |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam imala čast i sreću vidjeti ovaj dražestan vrt u živo. Samo vrt, bez curica ali nadam se da ću jednom imati priliku vidjeti i njih. Vlasnicu vrta sam upoznala kod Bešlića i zaključila da joj nick jako odgovara.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...preslatko djetešce u lijepom vrtu!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako išta stigneš i po vrtu i po povrtnjaku, kraj posla i tvoja dva bombončića?Svaka čast, bako!
Vrt je lijep, ali.... zasjenile ga princeze!!!Pozdrav anđelčićima!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je bas lijepo ali mi se "cvijetak" slatki na ovoj slici najvise dopada
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Camellia, kada gledam vrt čini mi se da nemam što slikati jer sam svaki dan u vrtu pa se sve čini stereotipno a eto kada netko drugi dođe gleda drugim očima. Nešto sam malo i slikala pa evo da nešto i pokažem. Naravno najljepši cvjetić moga vrta u prvom planu. Vatreni trn dominira cvjetnjakom.
Potentile roza i žuta cvjetaju, crvena se ovo ljeto osušila.
Ruža stablašica je obnovila cvjetanje.
Pacifika je cijelo ljeto bila raskošna njoj sunce nije smetalo.
Kleome sam sijala tek u 6. mjesecu pa tek sada počimaju cvjetati.
Ovaj celer je pronašao svoje mjesto na stazici, sažalila sam se nad njim i ostavila ga da raste i evo on je oduševljen što ga nisam počupala.
i druge ruže polako dolaze k sebi poslije onih ljetnih vručina.
Ovaj mali iris misli da je proljeće pa opet cvate.
I da vam pokažem veličanstveni zalazak sunca na mom brijegu za kralj ljeta.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da kod tebe ima puno toga za slikati i pokazati.Sve je uređeno,bez travke i suhih cvjetova,stablašice još lijepo cvjetaju,a kamenjar prekrasan.Nemoj da sad ja opisujem,molim slike.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod ovakvog razloga ti sve opravdavamo i sve oprastamo ! Nek samo raste taj mali preslatki cvijetic da ti sto prije moze
ponuditi svoju pomoc pa makar u cupkanju latica ! |
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nista ne valja sem ovog malenog cvetica ...za njega,preslatka ti je curica....uh kako bih je malcice mazila...
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatka curica zar ima nešto ljepše
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah te bebe !!!
Samo uživaj u svakom trenutku, jer vrijeme tako brzo prolazi !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany, .
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je najljepši cvjetak u tvojoj bašti
|
|
Odgovori | Stranica 123 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |