Božur - Paeonia |
Odgovori | Stranica 123 35> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Svibanj 2019 u 22:00 |
Moji su još mladi,ali ni oni nemaju previše cvjetova
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama, predivne imaš. Moj zeljasti, bijeli, ove godine jako malo cvjetova
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama, prelijepi.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je teško reći koji je najljepši
|
|
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nabavio sam si cvjetic, sad samo treba cekat da pocne cvast
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene su počeni pupati.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
NinettA ovi crveni su ti prekrasni!
Ja bi si takve htio nabavit |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe božuri već cvjetaju!
Moji ili imaju malene pupove ili tek niču. Volim cvijeće s jednostrukim cvjetovima, nekako mi izgleda prirodnije. |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala nisa.velik je već moram cijelu gredicu samo za njega ostaviti
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
primaveru imam i ja, lijep je, a ovaj drvenasti ti je iz godine u godinu sve ljepši
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
božuri su mi omiljene biljke.imam veliki drvenasti roza.bezuspješno sam ga pokušavala zakorjeniti povaljenicama.jednostavno nisu pustile žile,pošto sam ga obećala jednoj rođaci otišla sam u cvjećarnu i kupila joj jedan korjen misleći da je roza.čekala je dvije godine da procvjeta i on procvjetao ovako
i tako je otkrivena moja varka na sveopće zadovoljstvo. sad sam ostavila dvije godine povaljene grane.mislim da sad ima korjenje |
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božuri uz japanski javor svojom bojom naglašavaju i ljepotu javoru i svoju ljepotu. Odlična kombinacija boja. A meni oko i dalje leti prema bijelim božurima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |