No.3 Jesenski swap 2010. |
Odgovori | Stranica 123 9> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 22:00 |
samo da javimo da je otvoren novi swap:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Blue Bell
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 10 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada sam vidjela kakvim se međusobno poklonima darujete morala sam se i ja registrirati. samo se nadam da će biti još koje razmjene i da će netko poželjeti i moj "uradak"
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-rosa poslala sam ti pp,odgovori kad stigneš,hvala..
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo,srce mi je veliko ko kuća,najsretnija sam kad pročitam ovakve postove. bravo cure!
|
|
Čarapice
Upravo klijam Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam također prezadovoljna svojom novom torbicom. I toliko mi je lijepa da mi ju je žao nositi. Hvala još jednom Idani na tako lijepom i prekrasnom radu. Ja to nebi znala napraviti. Čak se i mom suprugu sviđa . Rekao je da si si baš dala truda i da je baš lijepa.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema veze jeste li pogrjesili temu,bitno je da ste sudjelovale,razmjenile swapove i da ste zadovoljne!
|
|
Idana
Nedavno posijan Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carapice i ja smo malo fulale temu, vise smo u zimskom moodu, al samo da se zna ja sam prezadovoljna s svojim novim nausnicamaaaaa!
pohvale za sve ucesnike swapa, sve je super!
|
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Čarapice
Upravo klijam Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Rose , došao mi je swapić od Idane .Tako da ga možeš objaviti.Prekrasno.
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike swapa od mene i line
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a napokon... malo objašnjenje: kako u Africi nema tikava, ja sam uzela prepolovljeni kokos, dekupažirala (salvete s afričkim motivom su stigle iz Hrvatske :))), kreklirala, pozlatila. Inače ovo je zbog debelog sloja vlakana savršena posuda za led, po 10 sati ostane zamrznut. A u pozadini je tabla kojoj nedostaje final touch.
A Vania je za mene napravila prekrasnu kutiju u stilu Kare designa koja je savršeno uklopila u moj ambijent, a ono što je najinteresantnije - kutija je od pluta. A ono što je mene posebno ugrizlo za srce to je ono što je bilo u kutiji: komplet Gričke vještice koji tražim već stoljećima, i bez obzira koliko sam to bila spremna platit, nisam je mogla pronaći. Hvala Vania, hvala Rose i svima Vama koje ste tu... i jedva čekam novi swap... |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slika
|
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam poslala 04.11. slike i od Sandre i od mene i ona je potvrdila da su swapići razmjenjeni, a naših slija još nema???
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ovaj swap preskočila. bila sam u lijenoj neinspirativnoj fazi pa sam zaključila da je bolje ne forsirati se. vjerojatno nebi bila zadovoljna da sam bilo šta radila na silu i bilo bi mi žao da bilo kome šaljem na dar nešto što sam radila preko volje. nebi mi srce bilo na mjestu...
drago mi je da vi niste imali takvih problema. vidim da ste sve odradile odličan posao i jako lijepe stvari napravile. bravo! ajde brže završavajte ovaj swap da se može organizirati božićni, mada se moram složiti sa OTOK što se rokova i kašnjenja tiče... |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok i ja sam isto zabrinuta,ja nemam od pojedninih parova nikakve informacije a još manje slike
ja sam poslala upite da vidim sto se događa,sad čekam odgovore. moj swap je nažalost zapeo u zg-u dok sam ja od line bez ikakvih problema dobila swap. ja se iskreno nadam da ću dobit pozitivne odgovore i da ćemo ovaj swap zaključit sa sretnim završetkom. |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su mi do sada objavljeni radovi.
Ali moram iskreno priznati, jako me živciraju kašnjenja. Razmijenilo se 9 parova od 13, ako sam dobro brojila, a i od tih 9 nisu svi bili u roku. Pričamo o božićnom swapu, a ni ovaj nije odrađen do kraja Izgleda da mi je danas dan za prigovaranje |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima Rose pune ruke posla,svi su radovi predivni.žao mi je što sam zakasnila ali za božićni sigurno neću!bravo cure!odlične ste-kao i uvjek!
|
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poooozdrav,
Evo mene natrag iz Afrike, i kako sam obećala, nisam se uključivala dok ne dobijem moj poklončić.... ma šta poklončić... surprajs najveći na svitu... ništa više neću reč nego da me je pogodila u srce i to tako jako da držim poklon ovde isprid sebe, gledam i ne mogu virovat šta sam dobila... darlingušo ljubim te i hugam .... a zašto me to tako potreslo (pozitivno naravno), napisat ću kad dođu slike.... |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je,je,slike su primljene,swapići prekrasni! jeste li se razmjenile?
|
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose , jesi dobila moj mail sa slikama Sandrinog i mog rada? Vidim da si jučer stavljala nove kolaže.. Ovo je stvarno pregenijalna ideja, svaka čast prvom članu koji se sitija izorganizirat swap..
|
|
Odgovori | Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |