moji cvjetni aranzmani |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
Mary85
Nedavno posijan Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Lipanj 2016 u 11:13 |
Žao mi je što ranije nisam naišla na ovaj forum. Tvoji radovi su predivni. Onaj stol za mladence je prekrasan. A o vijencu za vrata da i ne pričam.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vijenac je prekrasan, jednostavan, prirodan, a opet bogat. Volim ovu crveno - zelenu kombinaciju. Po uređenju stola ti si stvarno profesionalac, svaka čast.
|
|
život je more
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako mi se sviđa tvoj vjenac na vratima!
po ovom stolu za mladence ja ne bi pomislila da ga je dekorio neko ko nije profesionalac, predivan je! Vjerujem da je mladenka bila prezadovoljna poklonom! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si aranžirala stol za mladence
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija-hvala draga
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar posao si odradila, svaka čast . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I bome si se lijepo snašla, bez obzira što ne voliš umjetno cvijeće. Umijeće je snaći se u nepredviđenim situacijama, a ti si tu pokazala svoju snalažljivost.
Sad nestrpljivo čekam nove slike. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala lucy, bas tako - s obzirom na nepostojeci budzet vecina cvijeca je bila plasticna (nisam ljubitelj ali sta ces - snadi se) da to je plasticni buxus
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svijeće, svijećnjaci i lanterne daju poseban ugođaj stolu svečano dekoriranom. S obzirom na budžet koji si imala na raspolaganju (bolje rečeno nisi imala na raspolaganju) odradila si odličan posao. Pretpostavljam da su cvjetni aranžmani načinjeni od cvijeća iz tvoga vrta. Gledam ove kugle od buxusa. Oni su umjetni, zar ne?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poslije Bozica cu probati dodati par slika sa cateringa koje sam radila ovo ljeto a sada par slicica sa jednog vjencanja gdje sam uredila mladenacki stol koji je bio ogroman (5.6 metara) I kojega je bilo ne samo zahtjevno popuniti I aranzirati, nego I uslikati jer je dug I zaobljen pa nemoze cijel da stane u kadar a da se ne izgubi + slike mi nisu ni uspjela nesto. mladenka je htjela ljubicasto, I sve je bilo moj poklon - nije mi bilo svejedno jer ovdje ima tako dobrih cvjecara koje odlicno dekoriraju ali kako sam imala budzet od 0.00KM nisam se htjela prosuti a niti bas istrositi a stol je bio ogroman. slike, kao sto sam rekla nisu nesto ali je uzivo bilo super.
pogled na dio stola -- ravno ispred na lijevoj I desnoj strani bilo je jos I ovo sto nije uslo u kadar na gornjoj slici par slicica iz raznih kutova |
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje
moon rajski vrtovi anastazija lucy hvala vam na posjeti I lijepim rijecima punoooooooo
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vijenac na vratima je upravo u svojoj jednostavnosti izvedbe i odabiru boja posebno elegantan i profinjen.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam se pitala gdje si ti nestala i zašto nema niti jedne slike tvojih prelijepih aranžmana . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za razliku od tvog ludog tempa ove jeseni, vjenčić djeluje jako spokojno i smirujuće. Vrlo je lijep i elegantan, u tvom stilu.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je, zeleno crveni - ne može bit nego lijep
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajoj - hvala ti draga
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Kao i Klaudija
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prekrasan je !!!!
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |