Decoupage works |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Prosinac 2008 u 14:02 |
mali svijecnjaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
joj kupi mi 5 kompleta i posalji platim ti ...oces?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo vas dvoje.....meni sve prekrasno, a vjeverice su mi bas slatkice...
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni roza pikse , ma i zelene s njima....jaooooooooooooo
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo, zbilja ste bili vrijedni. ove limene kutijice su mi
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wau pa vi ste bili jako vrijedni!!!
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi je pregenijalno
|
|
mallory&mickey
Novo sjeme Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nas nije bilo. Hvala svima na podršci, pohvalama i dobrodošlici. Imali smo gužvu, a nakon nje i stvaralačku krizu. No ne damo se...
mala i velika Nutella pepeljare 10 kn obje svijećnjaci Plodine 3,99 kn/kom boca, China-shop, jeftino staklenke, opet China-shop, 9 kn/kom prvi uspješni Craquelle Mislim da je od krastavaca, znate ono kad vam se odjednom jede sve samo da ispraznite staklenku... vjeverice na keramičkim posudama China-shop, 9 kn/kom limene kutije Plodine, 14,99 kn/3 kom Evo toliko od nas za ovaj put. Pozdrav svima. M&M |
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo MM
dobronamdošli i puno radova nam pokazali |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
M&M dobro nam došli!!!
Radovi su super, čekam nove!!!
A i dotičnu pjevačicu obožavam!!!
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo, favoriti su mi drzac za kuhinjske ubruse i spricaljka za cvijece :)
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
welcome
lijepi radovi
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došli...meni je sve lijepo, nadam se da ćete nas počastiti sa još svojih radova
|
|
mallory&mickey
Novo sjeme Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlici. Kaća, u pravu si, motiv anđela funkcionira svuda: na lampi, vješalicama, svijećnjacima, kutijama... no najbolje nam ispada ako je podloga zlatna-bež-bijela... :)
|
|
mallory&mickey
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlici i podršci...
M&M |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došli
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodoslicu vam zelim ,imate lijepe radove,lampa mi je preslatka,motiv anđela ne moze fulat
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde bar sam za jednu novu državu saznala..... |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni skužila da je to fascikl!! Imam i ja jedan za obraditi!! |
|
mallory&mickey
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo malo da pojasnimo... Mi nismo s Cabo Verde, mi bismo željeli biti odande... onako... metaforički... Živimo u lijepoj našoj, lijepa nam je ko Zelenortski otoci... :) zato ćemo u Austriju po salvete...
:) |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očekujem još tvojih slika jer stvarno ti dobro ide... ono moraš biti hrabar.. mene ponekada samo ulovi to budi hrabra i pusti mašti na volju.. ali kada mi ta kočnica otkaže (nadam se uskoro).. bit će toga još i više!!
Uživaj.. curke su ti ovdje za 5!! Ja odoh u krpe ali se nadam da me sirena ne bude budila ni jedanput!! |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |