Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kakva mama takva....Ja
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kakva mama takva....Ja

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kakva mama takva....Ja
    Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:20
Sutra ću ja to oplijeviti i možda se sjetim ostatak uslikati.
Sakupit ću ja sjemenke svih paradajeka i tikvica,i cvijeća,naravnoBig%20smile
Zaboravila sam uslikati žuti paradajz i crnismile42
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:11
tikvice su preljepe, paradajzi također mada su mi zapeli za oko oni tvoji shery
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:09
Shasha sve pohvale za tvoju mamu, ma super joj je cvijeće, a tikvice su preslatke, pomidori mljac.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 21:07
šuma cleoma(bit će sjemenjaaaa)

i malo gladiola,večina je već ocvala

I to je to.Vidite da ima hrpetina trave,sutra nastavljam kod nje sa čišćenjem
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 21:04
Konačno sam se sjetila i ponjeti aparat i koristiti ga kod mame.
Evo malo njenog cvijetno-povrtnog šarenila

malo tikvica

malo paradajza(već sam ga ja pobrala i sjetila se naknadno slikati"ostatak")

malo bosiljka....preselila ga ona iz vrta u cvjetnjak i tu puno ljepše raste nego onaj na vrtu

uz taj bosiljak ima svačega

Lavantera nema,uz bosiljak,one su na drugoj strani

a ispod njih je dragoljub

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 23:14
Mačak,vidjela sam PP no ime ne znam.Kad odem do mame,javim ti da čekaš poštaraWink
Nata,tvoju adresu onda ni ne trebam,mi se vidimoBig%20smile
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 08:59

ja sam iz okolice Vžd (Sračinec), a čula sam na flori da si ti iz naših krajeva tak da mogu doći po to i odmah malo sa ovim divnim biljkama "napasti" oči ako nije problem ...

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 21:13
Shasha, poslala sam pm. Kako se taj cvjetić točno zove?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 19:50
Nata,koštica sad više nemam,već su valjda i niknule tikve,no sjeti se na jesen pa ti tikvu donesemWink(čini li mi se ili si tu negdje ,VŽ!!??)Moram vidjeti jel ima kod mene taj iris(po slikama ću znati di je)pa ako ima,javim ti .Mama je ove godine sve irise selila a ja nisam slikala pa sad ,kad su ocvali,poima nemam di je koji.
Mačak,ovih dana,kad odem do mame ,uzet ću pelcer samo mi ostavi adresu.
Niho,kod nas se on smrzne ako je vani preko zime,inače može biti u vrtu preko ljeta.Sad zavisi,jel bude kod vas jačih zima,mislim da u dalmaciji prezime vani.
Mogu se razmnožiti i listom.Samo ga stavi u zemlju i on će potjerati.Iako on jako brzo raste tako da će se i tvoj brzo razrasti.
Obećavam,ovih dana idem mami sa aparatom pa ako se još i sjetim da ga imam,bum uslikala maloBig%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 14:40
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Bože kako je krsan---nema li veze -što sam ja svoj posadila u vrt-----i ove sad kiše puno padaju-to mu valjda nesmeta-ili se varam 

I kako sebi odgojiti ove biljke još -jeli sa listićemEmbarrassedEmbarrassed
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 14:39
Bože kako je krsan---nema li veze -što sam ja svoj posadila u vrt-----i ove sad kiše puno padaju-to mu valjda nesmeta-ili se varam 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 14:00
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Jel' ima možda netko pelcerić ovog cvjetića da mi udjeli? To je kameni cvijet, jeli tako. Izgleda prekrasno i zanimljivo, a nisam ga nigdje vidjela za kupiti. Ako ima koja dobra duša, molim Vas!!!!
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 07:53
stvarno jako lijepo, predivnosmile55
A kak se domoć malo ovog irisa i sjemena ukrasne tikvice??

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 16:04
vrt je prekrasan!!!!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 14:32
hoćemo slike-hoćemo slike    smile79i mami   smile73
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 14:22
da da odnekud se mora naslijediti ta ljubav ,i ja sam kroz svoju majku zavoljela cvijeće
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 15:47
A ne znam ,Domingo,počupaj ih,ko i svaki korov.Ja ih se ne pokušavam riješiti no kad se previše rašire,višak počupam,isto ko i bilo koji korov a i cvijet koji je preagresivan.
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 12:34
shasha......bok.
Vidim da imaš one ukrasne jagode......na žalost ima ih i kod mene. Težak korov.!!!!smile208 Kako da se toga riješim?????
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 14:49
Javi se u proljeće,Cvetlin(ja bum zaboravila)pa ćemo ih prorijediti.
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 07:43
Irisi me oborili s nogu prekrasni su aproljeće je blizu.....može koji???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.