Vrtak podno Sljemena |
Odgovori | Stranica 123 31> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Rujan 2014 u 18:25 |
Dugo me nije bilo na tvojim prekrasnim prostorima ! Slikice me podsjete na neke lijepe trenutke
mog djetinjstva , naime , rasla sam kao dijete u Zagrebu a na ferje odlazila krsnoj kumi i stricevima u Zagorje . Jedni i drugi su posjedovali konje , kod kume su bila 3 a kod striceva 5 . Obzirom na to da je to sve bilo jako davno , da onda jos nije bio saobracaj kao danas , mi djeca smo , kad god smo to htjeli, smjeli jahati . Za mene neopisiv dozivljaj , hvala ti da si me podsjetila na te sretne dane . |
|
Sponzorirani linkovi | |
malaluna
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mari, 5510 ! |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea , ! Jesam, jesam, vratila sam se! Toliko sam zatrpana sa poslom da jednostavno nisam stizala nista stavljati na forum, ali isto tako prosle godine sam jednom ili 2put sjela u svoj vrt! Onda znate koliko sam imala vremena, nikada doma, no sada je već maaalooo bolje ! Često Vas se sjetim samo da znate!!! Tu sam i ne mičem se ! Veliki pozdrav |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
raj zemaljski
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma susjedo moja vratila si se. Često se provezemo pokraj tebe, a tebe nema. Baš lijepo da si opet s nama
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poz Carol... ! Ma nisam ja nikada niti otišla... samo se šuljam u sjeni! Ne zaboravljam tako lako lijepa mjesta i ostajem ! Hvala ti! |
|
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boook Karli ! Oooo joj... nemoj zavidjeti jer vjeruj mi, to ti je kao da imaš hrpu male djece na kubik! Dobro, možeš malo... zabavni su i volim ih pa nije tako teško! Vrt je narastao, nisam puno mijenjala niti dodavala... imam princip ... ono šta može bez mene je biljka za mene ! Hahah |
|
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugicaza5 pozdrav , hvala... volim prirodu jako jako i ne mogu se naviknuti na nikakve smartove osim zelenih i onih na 4 noge! Još uvijek su mi draži Jane, Tarzan i Chita! |
|
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija , falili ste i vi svi meni ! Pa vidiš tu četveronogu artiljeriju, od njih ne stignem apsolutno ništa!!! Pozdravi TM-a i ako želi vidjeti konjiće tu smo jako blizu, u Zgu! Veliki |
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Iznenadila si me sa tvojim novim sličicama; kontroliranom šumicom i konjima. Uživaj i nemoj nas zaboraviti, javi se češće. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je prekrasan, slike su ti prekrasne, ali konji, konji su ti najljepši. Moja tiha patnja čitav život. Obožavam ih. Za mene nema ljepše životinje od njih. Zavidim ti. Konji za mene prestavljaju slobodu, vjetar u kosi, prostranstvo i brzinu. Uživaj.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav ovom lijepom vrteku podno Sljemena, a čim je podno Sljemena - meni je draga lokacija! Malaluna, imaš predivne konje! I cijeli vrt ti je lijep, baš kako i priliči, potpuno prirodan.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa di si ti nestala tako dugo ? Drago mi je da si opet tu i da si se javila, falile su mi tvoje slike ! Nemoj da sad opet prođe tako puno vremena do tvog sljedećeg javljanja. Baš me nedavno MS pitao za tvoje konje i gdje su oni, iznenadilo me da se još uopće sjeća da sam mu pokazivala slike. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako ga je prekrila samo prašina, to je dobro da i ja sam primijetila da nedostaje dosta slikica... ne znam šta se dogodilo! Valjda server na kojem su se nalazile! Zippy u kvartu radi klince... Hvala umjesto njih... od milja to su sve moji "gljupani"! Obožavam ih! |
|
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt! Žao mi je što ga nisam otkrila ranije! Potpuno ga prekrila prašina. No, nema veze, nadoknadila sam ja to, samo ne znam zašto ne mogu vidjeti sve slikice, neke kao da su obrisane.
Drago mi je da si opet sa nama! P.S. Što je bilo sa Zippy? Preslatke su mi tvoje životinjice! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Montana predivna, odavno ne vidjeh ljepšu i bujniju; ljubimci van kategorije
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni
|
|
|
|
malaluna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo novih sličica... joj kak sam zaboravila to sve ..., kliknite na fotografiju pa će se povećati. Evo, upoznajte ostatak Pegazusa mojih ( Rambo, Pupa, Matilda, Lasta i Miško) i novog psića Yogija :)... Lu je otišao u visokim godinama :(!
Vrt je izrastao u kontroliranu šumicu (još samo da maknemo panj koji je ostao od marelice nažalost srušene u oluji). Umjesto nje je zasađena jedna criptomerijica i došao je i novi javor... sada već imam dobru kolekciju.. to je za novi post! LP svimaaaa i da, :* Rambo Pupa S lijeva na desno: Matilda, Miško, Lasta Ulaz i crveni javor... poludio skroz! Klematisić Montana... a šta reći osim, uze mi srce ;)! Keria i božur i javori i... nešto u tami! Rozi božur u društvu! Malo hemerokalisa i ružice i ivančice... Yogi i Maza iživcirana od ludog bebača! Cvijet jabuke i kriptomerija... Novi javor i klematis kradljivac! |
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |